Φωτίστε το σπίτι σας

Ο φωτισμός είναι ένα βασικό συστατικό των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του σπιτιού

Έχει την ικανότητα να αλλάξει την αντίληψη και το στυλ του ενός τόπου και προσθέσει ευρυχωρία, και ηρεμία. Τα κατάλληλα φωτιστικά ενισχύουν την επιθυμητή ατμόσφαιρα, τη καλή λειτουργία, και την ομορφιά χωρίς να παραβλέπονται από οποιαδήποτε διακόσμηση.

Μοντέρνα Φωτιστικά δαπέδου σε μορφή τέχνης

Τι πρέπει να βάλετε σε μια άδεια γωνία στο σαλόνι σας, ή να δώσετε περισσότερο φως σαλόνι σας; Ίσως ψάχνετε έναν τρόπο για να κάνετε το χώρο εργασίας σας πιο άνετο. Για κάθε λύση μπορείτε να προσθέσετε ένα φωτιστικό δαπέδου. Υπάρχουν πολλά είδη και στυλ για να διαλέξετε. Τα σύγχρονα φωτιστικά δαπέδου είναι συνήθως απλά και γλυπτά. Τα Arc φωτιστικά δαπέδου έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο είδος τους, αλλά πολλοί θεωρούν ότι η επιλογή τους είναι μοναδική και θέλουν να ταιριάζει με το χώρο και το προσωπικό τους γούστο.

 


Το γυάλινο σώμα του φωτιστικού δίνει μια αδιόρατη έμφαση στην λεπτότητα με απλό και ελαφρύ, σχεδιασμό. Τόσο τα φωτιστικά δαπέδου όσο και τα επιτραπέζια φωτιστικά, είναι εξίσου όμορφα και εντυπωσιακά. Οι λάμπες δίνουν ένα απαλό και ευχάριστο φωτισμό που είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεται σε ένα υπνοδωμάτιο ή ένα ζεστό χώρο σαλονιού.

Είτε θέλετε να καθίσετε στο γραφείο σας, ή στο καθιστικό αντανακλούν λάμψη και κομψότητα. Το επιτραπέζιο φωτιστικό είναι ένα ιδιόμορφο αξεσουάρ που μπορεί να φωτίζει την ημέρα, ή τη νύχτα, και να κάνει πιο ευχάριστη και ζεστή την ατμόσφαιρα.

Φωτισμός Τέχνης για διακόσμηση του σπιτιού σας

 

Μερικές φορές ο υπερβολικά φωτισμένος χώρος δίνει την αίσθηση του θεάτρου και δίνει μια γιορταστική ατμόσφαιρα σε ένα συγκεκριμένο χώρο. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά φωτιστικά σχεδιαστών που είναι αρκετά έξυπνα, για να συμπεριληφθούν στα διακοσμητικά στοιχεία των πιο απαιτητικών αγοραστών. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από καλλιτεχνικά νέα σχέδια στη σύγχρονη luxe και παιχνιδιάρικη μορφή τους, για κάθε γούστο.
Αν ψάχνετε για κάτι απλό και κομψό, η εταιρεία Le Deun, θα μπορούσε να έχει το τέλειο φωτιστικό για εσάς. Προσφέρει μια σειρά από επιτραπέζιες γυάλινες λάμπες με κυκλικά σχέδια και απαλό φωτισμό, που αναδεικνύουν το περιβάλλον, και διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Μπορείτε να τα ταιριάξετε με το φωτιστικό της οροφής.

Σύγχρονα κρεμαστά φωτιστικά με ενδιαφέρουσες φόρμες και μοναδικά σχέδια

Ο κατάλογος των όμορφων φωτιστικών είναι ατελείωτος. Υπάρχει πάντα κάτι που μπορούμε να προσθέσουμε, κάτι που να ξεχωρίζει και αξίζει να εκτιμηθεί. Οι ξεχωριστοί σχεδιαστικοί και διακοσμητικοί τρόποι των φωτιστικών, κάνουν τα μάτια να επικεντρώνονται στη μορφή , το απλό ύφος και την επιβλητική μορφή τους. Τα σχέδια ποικίλουν από πολύ απλά έως πολύ περίπλοκα.

 


Οι φωτιστικές συνθέσεις διαθέτουν ενδιαφέροντα γεωμετρικά σχήματα που αποτελούνται από διάφορα υλικά, αλλά είναι συνήθως τριγωνικά. Έχουν μεταλλικό φινίρισμα και λάμψη και χρησιμεύουν ως γλυπτική διακόσμηση για τους εσωτερικούς χώρους. Όταν φωτίζουν, προβάλλουν περίπλοκα σχέδια, στους τοίχους και την οροφή.

Κάντε μας like στο https://www.facebook.com/ELNEWSGR/

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu