Εμπνευσμένοι φυσικοί χώροι σπιτιού

Προσθέστε φύση στο σπίτι σας και αναπνεύστε ζωή σε ένα κουρασμένο δωμάτιο.

Αυτοί οι μοναδικά διακοσμημένοι με φύση εσωτερικοί χώροι προσφέρουν μια εναλλακτική λύση στα τυποποιημένα φυτά ή λουλούδια σε ένα βάζο.
Ένα σπίτι μπορεί να γίνει μέσο έκφρασης χαρακτήρα του ιδιοκτήτη. Συχνά βλέπουμε ιδιοκτήτες να δημιουργούν ένα διαφορετικό στυλ σύγχρονου σπιτιού με άνετους χώρους, προκαλώντας τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον των επισκεπτών τους.

Ένα μοναδικό μοντέλο είναι η διάφανη κατοικία, με το μεγαλύτερο μέρος των υλικών σπιτιού να κυριαρχείται από γυαλί.
Είναι σίγουρα μοναδικό και όμορφο σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του, και σας κάνει να βλέπετε διαφορετικά τα πράγματα σε σύγκριση με τα πέτρινα σπίτια που συχνά συναντάμε.

Η αστική ζούγκλα

Αφήστε τη φύση να εισβάλλει στο σπίτι σας κυριολεκτικά. Εάν ζείτε σε ένα μεγάλο, βιομηχανικού στυλ σπίτι φτιάξτε μια αστική ζούγκλα στο εσωτερικό του.

Εάν δεν θέλετε να βάλετε φυτά, μπορείτε να προσθέσετε μια ταπετσαρία «τροπική ζούγκλα» σε ένα τοίχο και να ανεβάσετε τη θερμοκρασία του σπιτιού. Ο σχεδιασμός έγινε από τον Marcus Navarro.

Αντί να κρεμάσετε έργα τέχνης στους λευκούς τοίχους σας, πλαισιώνετε έναν τοίχο με ένα ζωντανό κομμάτι της τέχνης που μπορείτε να το αλλάζετε κάθε φορά.

Αν δεν έχετε το χώρο (ή το χρόνο) για ένα ζωντανό τοίχο, οι τολμηρές κουρτίνες Full Bloom σε κίτρινο είναι μια σύγχρονη εναλλακτική λύση που αιχμαλωτίζουν το μάτι.

Μια δέσμη λουλουδιών σε ένα βάζο είναι ο πιο παραδοσιακός τρόπος για να φρεσκάρετε ένα δωμάτιο. Μια ενδιαφέρουσα συλλογή από κάκτους είναι η σύγχρονη εναλλακτική λύση λουλουδιών και πολύ πιο εύκολη στη φροντίδα.

Αξιοποιήστε στο έπακρο το εσωτερικό του σπιτιού με φυσικά στοιχεία, όπως πέτρινους τοίχους, δάπεδα και πλούσια χρώματα στα έπιπλά σας.

Εάν ακόμα περιμένετε τα φυτά σας να αναπτυχθούν, βρείτε άλλες εναλλακτικές χρώματος όπως μερικά διασκορπισμένα μαξιλάρια με μοτίβα τριαντάφυλλου.

Τα φυτά αναπνέουν και δίνουν ζωή σε οποιοδήποτε χώρο. Εάν έχετε την πολυτέλεια ψηλών οροφών, μπορείτε να προσθέσετε μια σειρά μεγάλων φυτών, και να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα μίνι δάσος.

Δεν έχετε χώρο;
Μια ταπετσαρία με δάσος La Forêt από την Claire de Quénetain έχει αρκετά αφηρημένες λεπτομέρειες, ώστε να μην υπερνικήσει ένα μικρό δωμάτιο.

Επιλέξτε φυσικά υλικά

Ξύλο και φυσικά υλικά χαρακτηρίζουν σε μεγάλο βαθμό αυτό το όμορφο πολυτελές σπίτι.Οι μοντέρνες πολυθρόνες με τα ξύλινα τραπεζάκια εναρμονίζονται τέλεια στο καθιστικό και γίνονται ένα με τη φύση πίσω από τον γυάλινο τοίχο.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu