Διακοσμητικές ιδέες στο χρώμα του μπλέ: Το Χρώμα της Χρονιάς 2019

Η εταιρεία Behr ανακοίνωσε πρόσφατα την απόχρωση τBlueprint ως χρώμα που θα κυριαρχήσει στην διακόσμηση 2019.

Εάν σας αρέσει το χρώμα τότε πραγματικά θα ερωτευτείτε τις τάσεις εσωτερικής διακόσμησης που μπορείτε να συνδυάσετε με αυτό το ευπροσάρμοστο μπλε, ή τις αποχρώσεις του. Για αρκετά χρόνια δεν υπήρχε καμία ένδειξη σε πράσινο ή aqua. Η Erika Woelfel, αντιπρόεδρος της στην Behr, αναφέρει ότι αυτή η ελκυστική απόχρωση παρέχει μια σταθερότητα και είναι έτοιμη να κατακτήσει κάθε διακοσμητική τάση και ιδέα τα επόμενα χρόνια.

Το Blueprint είναι ένα πλούσιο και χαλαρωτικό χρώμα που ταιριάζει σε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας. Η απλότητα αυτού του χρώματος σημαίνει ότι μπορεί να εισαχθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο χωρίς να κάνετε πολλές διακοσμητικές ή χρωματικές αλλαγές.

Χρησιμοποιήστε το ουδέτερο Blueprint. Να θυμάστε ότι τα μπλε χρώματα όπως το ναυτικό και το denim, μπορούν να συνδυαστούν με σχεδόν οποιοδήποτε άλλο χρώμα, όπως το γκρι . Τα μπλε μοτίβα στα έπιπλα, το χαλί ή σε ένα πίνακα μπορούν να δώσουν κίνηση και ζωντάνια στο χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήστε πάνω σε ένα μονοχρωματικό σχεδιασμό δωματίου, και να λειτουργήσει ομοιόμορφα με ελαφρύτερες και πιο σκούρες μπλε αποχρώσεις.

Η Behr έκανε εύκολη τη χρήση του χρώματος της χρονιάς 2019 επιλέγοντας ένα φιλικό μπλε χωρίς εκπλήξεις. Μπορεί να αναδείξει οποιοδήποτε δωμάτιο χωρίς να δεσμεύει τις άλλες χρωματικές επιλογές σας.

Behr Blueprint στο σαλόνι

Εάν δεν σας αρέσει η εμφάνιση του κορεσμένου χρώματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο δωμάτιό σας άλλες αποχρώσεις ελαφρύτερου τόνου. Ο μεσαίος τόνος, δένει διαφορετικά με τα χρώματα των επίπλων σας και δίνει παρόμοιο φως ή σκοτάδι ανάλογα με τον φωτισμό του δωματίου. Χρησιμοποιώντας μοτίβα και διακόσμηση παρόμοιων τόνων, μπορείτε να δώσετε μια αρκετά οικεία και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Tο Blueprint είναι ένα όμορφο και πλούσιο μπλε, αλλά ανησυχείτε για το σαλόνι σας που φαίνεται πολύ σκοτεινό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σκοτεινό χρώμα συνδυάζοντάς το με ελαφρύτερα στο δάπεδο, τα χαλιά, τα διακοσμητικά ή στην οροφή.

Εάν δεν θέλετε να δεσμευτείτε με το χρώμα Blueprint, για όλο το σαλόνι βάλτε έπιπλα στο ίδιο χρώμα που αποτελεί ένα καλό και μη δεσμευτικό τρόπο να εισαγάγετε ένα νέο χρώμα. Το τραπέζι, οι κονσόλες ή τα πλαίσια παραθύρων και κουφωμάτων στις πόρτες, είναι τέλεια σημεία για να προσθέσετε χρώμα στο σαλόνι σας.

Blueprint στην Κουζίνα

Η τάση πολύχρωμης κουζίνας έχει πολλούς οπαδούς και το Blueprint μπορεί να μετατρέψει την κουζίνα σας και να δώσει λάμψη. Η προσθήκη χρώματος στον πάγκο της κουζίνας ή σε κάποια από τα ντουλάπια χωρίς περίπλοκο σχέδια δίνουν ένα απλό και σύγχρονο τόνο που θα λατρέψετε.

Οι γυάλινες πόρτες ή τα ανοιχτά ράφια προσφέρουν ένα διασκεδαστικό τρόπο για να προσθέσετε χρώμα. Δώστε τον τόνο της αρεσκείας σας αφήνοντας τα πιάτα εκτεθειμένα στα ράφια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ποπ χρώμα επίσης για τον φόντο των ραφιών στην κουζίνα ή για τη βιβλιοθήκη.

Εάν είστε έτοιμοι να αλλάξετε το χρώμα του τοίχου της κουζίνας σας, ένα όμορφο μπλε θα τονίσει το λευκό γραφείο ή το ξύλο. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα πορτάκια των ντουλαπιών με υλικό της αρεσκείας σας, και να προσθέσετε μπρούτζινες λεπτομέρειες στο φινίρισμα αν θέλετε να δείχνει εντυπωσιακό.

Blueprint στο μπάνιο

Το Blueprint μπορεί να δώσει στους τοίχους του μπάνιου δροσερό και εκλεπτυσμένο γούστο ακόμη και σε ένα παραδοσιακό μπάνιο. Αν αγαπάτε το σύγχρονο στυλ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλές και λαμπερές επιφάνειες πλακιδίων χωρίς να ξεφύγετε από τον αρχικό διακοσμητικό σχεδιασμό σας.

Η ανανέωση του δωματίου σας μπορεί να γίνει τόσο απλή όσο και το νέο χρώμα βαφής.Το χρώμα λειτουργεί πολύ καλά σε μικρούς χώρους, αν προσθέσετε λευκά φωτιστικά και αξεσουάρ.
Σε ένα μεγάλο σαλόνι μπορείτε να βάψετε δύο τοίχους σε αυτό το χρώμα και να φιλοξενήσετε έπιπλα με το ίδιο χρωματικό σχεδιαστικό μοτίβο. Θα δείξει αρκετά εντυπωσιακό και θα απομονώσει κάποια σημεία δίνοντας απλό και ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Behr Blueprint στην κρεβατοκάμαρα

Αν ψάχνετε ένα τρόπο να δημιουργήσετε ένα ήρεμο υπνοδωμάτιο προτείνουμε ένα καταπραϋντικό μπλε που συνδυάζει το χρώμα του ξύλου με λευκές λεπτομέρειες.

Αν θέλετε να προσθέσετε χρώμα μόνο σε ένα τοίχο της κρεβατοκάμαρας, το ιδανικό σημείο που προσφέρεται είναι πίσω από το κεφαλάρι του κρεβατιού.
Συνδυάστε το πλούσιο μπλε χρώμα του τοίχου με τα μαξιλάρια και το κάλυμμα του κρεβατιού για ένα ολοκληρωμένο και απόλυτα ταιριαστό αποτέλεσμα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu