Διακόσμηση μικρών διαμερισμάτων

Η τελευταία σχεδιαστική τάση περιλαμβάνει σκούρα χρώματα και τοίχους με πέτρα και τούβλο.

Τα καλά νέα για όσους αναζητούν ένα μικρό διαμέρισμα, είναι ότι δεν δεσμεύονται στην εσωτερική διακόσμηση, που ξεπερνά τις προσδοκίες τους στον εσωτερικό σχεδιασμό. Τα σκούρα χρώματα με συνδυασμό τοίχων από πέτρα ή τούβλο, είναι σε θέση να παρουσιάσουν μια εξαιρετικά καινούρια και όμορφη αντίληψη διακόσμησης .
Συνήθως αυτοί οι σχεδιασμοί απευθύνονται σε νέα άτομα, λόγω της επιλογής τους σε πολλά σκούρα χρώματα.
Ο τοίχος με τούβλα σε ένα διαμέρισμα παρουσιάζει διαδοχικά δυο σχεδιαστικές τάσεις συγχρόνως: Το vintage και βιομηχανικό.

Σχεδιασμός διαμερίσματος

Η διαφορά των μικρών διαμερισμάτων με τα μεγάλα, είναι ότι δεσμεύουν τον χώρο από πολλές σχεδιαστικές διακοσμητικές τάσεις για τη λειτουργικότητα. Μερικές φορές, πρέπει να σχεδιάσουμε το διαμέρισμά μας, με ένα μοναδικό μοντέρνο σχέδιο, που δεν φαίνεται μονότονο.
Η επιλογή ενός τοίχου από τούβλα είναι επίσης σωστή ιδέα, γιατί μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με το υπόλοιπο διακοσμητικό στυλ.

Τούβλο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο καθιστικό ή στην κρεβατοκάμαρα. Αν θέλετε να καλύψει όλο τον τοίχο θα του δώσει vintage ύφος.
Μπορείτε να κρεμάσετε στους τοίχους κλασικά ρολόγια, και μικρά σποτ για ιδιαίτερο φωτισμό σε μια γωνία. Εάν προσθέστε κρεμαστά φώτα θα δώσει την εντύπωση κλασικού σχεδιασμού, με σύγχρονες αποχρώσεις.

Τα πλακάκια και οι τοίχοι του μπάνιου δίνουν την όψη vintage πολυτέλειας, ειδικά με το φωτισμό και τα μικρά διακοσμητικά αντικείμενα που υποστηρίζουν την γενική ιδέα του εσωτερικού σχεδιασμού του διαμερίσματος.

Η τραπεζαρία σχεδιάστηκε με κλασικό ύφος, για να τονίσει την ξύλινη επένδυση του πατώματος. Οι ξύλινες καρέκλες είναι απλές αλλά εσείς μπορείτε να επιλέξετε πιο σύγχρονες. Το μοναδικά υπέροχο φωτιστικό μπορεί να εκτείνεται προς τα κάτω.

Για όσους αρέσουν τα σκούρα χρώματα στα διαμερίσματα υπάρχουν πιο οικονομικές λύσεις σχεδιασμού, κατάλληλες για το μικρό σας διαμέρισμα .
Οι σχεδιαστές προτείνουν μια σκοτεινή ταπετσαρία στον τοίχο, ή vintage διακοσμητικές τοιχογραφίες. Χρησιμοποιήστε πολλαπλά είδη κρεμαστών φωτιστικών για να συμπληρώσετε αυτό το σχέδιο.

Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο σχεδιασμός του μικρού διαμερίσματος να είναι μία από τις επιλογές σας.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu