Αφοσίωση στην πράσινη διακοσμητική λεπτομέρεια του σπιτιού

H εταιρεία Nu Infinity σχεδίασε αυτό το διαμέρισμα στην Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία για έναν φωτογράφο που ταξιδεύει συχνά.

Δίνει έμφαση στα φυσικά, και υψηλής ποιότητας υλικά, όπως μασίφ ξύλο, τα φυτά, και πραγματικές πέτρες. Η ιδέα ήταν να δώσει μια διακριτική αίσθηση ενός καταφύγιου στη φύση, χωρίς να είναι υπερβολικά φορτωμένο.

Η είσοδος του διαμερίσματος συναντά την ξύλινη οροφή, με ένα κάθετο τοίχο φυτών που διαχωρίζουν το καθιστικό απο την τραπεζαρία.
Ο σκούρος καθρέφτης στη μία πλευρά της τραπεζαρίας αντανακλά το φυτό στον τοίχο δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι η τραπεζαρία είναι έξω, και περιβάλλεται από τη φύση.


Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι στενή αλλά ο χώρος ανοίγει στο ένα άκρο,με ένα μεγάλο, καμπυλωτό τοίχο απο παράθυρα, που βλέπει την πόλη. Η ενσωμάτωση πράσινου ανάμεσα στα κάθετα ξύλινα πάνελ του τοίχου, μεταβάλλουν το χώρο της κρεβατοκάμαρας, που έχει το ίδιο ύφος με τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού .

Το στύλ της διακόσμησης παραπέμπει στο αυστηρό σύγχρονο τρόπο ζωής της πόλης, αντανακλώντας την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu