2 μοντέρνοι σχεδιασμοί σπιτιών με απαλές χρωματικές πινελιές

Δύο μοντέρνα σχέδια σπιτιού - το καθένα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και τις χρωματικές του λεπτομέρειες.

Περιηγηθείτε ελεύθερα και δείτε ποιος σχεδιασμός σας έλκει περισσότερο.
Η ανοιχτόχρωμη γκρίζα παγωμένη παλέτα και οι παστέλ αποχρώσεις ισορροπούν με τα μαύρα περιγράμματα, ενώ οι μαύρες αποχρώσεις και οι ξύλινες επιφάνειες έρχονται σε αντίθεση με τους κίτρινους τόνους στα υπνοδωμάτια.
Οποιοσδήποτε σχεδιασμός μέσα από αυτά τα δύο πανέμορφα σπίτια φαίνεται να βρίσκει μια θέση στον δικό σας προσωπικό χώρο. Είναι βέβαιο ότι θα εκτιμήσετε τα κομψά ειδικά διαμορφωμένα ντουλάπια αποθήκευσης που είναι τοποθετημένα σε αυτά τα σύγχρονα σπίτια, το σχέδιο επίπλων και τον πανέμορφο φωτισμό της έκθεσης.

Στο πρώτο σπίτι, η βαθιά μοβ χρωματική αντίληψη κάνει την εμφάνισή της με ένα μοντέρνο σχέδιο στο ανοιχτό σαλόνι. Τα μαύρα ντουλάπια κουζίνας με μαύρες ενσωματωμένες συσκευές στο πίσω τοίχωμα συμβάλλουν στην ομοιομορφία του διακοσμητικού χώρου. Οι γκρι τμηματικοί καναπέδες και ο αντίστοιχος επικαλυμμένος πάγκος στον τόνο των τοίχων, δίνουν ένα ήσυχο τόνο στην ατμόσφαιρα.

Στο βοηθητικό τραπεζάκι κατά μήκος του καναπέ στο πίσω μέρους των καθισμάτων όπως επίσης και ένα μικρό τραπέζι βρίσκουν θέση τα φωτιστικά των σχεδιαστών.

Η σύγχρονη διάταξη του καναπέ περιβάλλει ένα μοναδικό σετ τραπεζιών, το οποίο έχει συνδεδεμένες επιφάνειες με κομμάτια μάρμαρου και ξύλου.

Ο μεγάλος εργοστασιακός χώρος δημιουργεί μια διακοσμητική λεπτομέρεια στη μία πλευρά του καθιστικού, δίπλα σε μια σειρά από γυάλινες πόρτες που συνδυάζονται με τη διακόσμηση των τοίχων.

Οι ροζ καρέκλες τραπεζαρίας με το λευκό τραπέζι, συνδυάζονται με τη ροζ βάση της κουζίνας.
Οι μπρούτζινες λεπτομέρειες επενδύουν μερικές γυάλινες εσοχές του τοίχου και τις συμπληρώνουν δίνοντας τη λάμψη τους στις σκούρες αποχρώσεις.
Το χρυσό σκαμπό «bar», στο ίδιο ύφος με τα τρία μαύρα σκαμνάκια του πάγκου της ροζ κουζίνας επίσης συνδυάζεται απόλυτα .
Το μαύρο φωτιστικό με τις χρυσές λεπτομέρειες, κρέμεται πάνω από τον πάγκο της κουζίνας δίνοντας τη δική του διακριτική παρουσία.
Ο πάγκος της κουζίνας είναι εξοπλισμένος με ηλεκτρική εστία.

Σε ένα ιδιαίτερο χώρο λίγο πιο μακριά από το σαλόνι, βρίσκεται το γραφείο του σπιτιού. Ένας καναπές στη μια πλευρά δίνει ένα άνετο σημείο μελέτης, ενώ η μαύρη γυάλινη μονάδα ραφιών, εκτείνεται κατά μήκος του σύγχρονου γραφείου με μια ειδική εγκατάσταση.
Ο ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος του γραφείου είναι επενδυμένος με γκρί φωτεινό χρώμα του ξύλου, ενώ οι βάσεις με λευκό λακαριστό χρώμα. Όλος ο τοίχος δείχνει να είναι ένα κομμάτι σύγχρονης τέχνης και η καρέκλα γραφείου Drop, είναι επενδεδυμένη με ένα γκρι ύφασμα που ταιριάζει με τον καναπέ.

Ένα μέρος του τοίχου δημιουργεί ένα πολύ μοντέρνο σχέδιο υπνοδωματίου. Οι λωρίδες LED είναι χωνευτές στον τοίχο και φωτίζουν το κρεβάτι. Στο γκρι κρεβάτι του υπνοδωματίου έχουν τοποθετηθεί μικρά κομψά τραπεζάκια – κομοδίνα που ολοκληρώνουν την όμορφη διακόσμηση.

Οι τοίχοι, η πόρτα και το πάτωμα, καλύπτονται με λευκά μαρμάρινα τελειώματα που δημιουργούν ένα πολυτελές μπάνιο.
Τα σκούρα χαρακτηριστικά του τοίχου, φωτίζονται περιμετρικά με LED, και η όμορφη ανεξάρτητη μπανιέρα συνδέεται με τη μαύρη βρύση.

Ένα παιδικό κρεβάτι σε σχήμα μαύρου σπιτιού ξεχωρίζει από το παστέλ σκηνικό, και το χαριτωμένο φωτιστικό δίνει το δικό του χαρούμενο ύφος.

Το δεύτερο σπίτι ξεκινά με ένα μινιμαλιστικό σαλόνι σε τόνους του γκρι μαύρου και επένδυση ξύλου. Η διάταξη των καναπέδων εστιάζονται στο φως του μεγάλου παράθυρου, ενώ οι τοίχοι είναι επενδεδυμένοι με ανοιχτόχρωμο ξύλο.

Το σύγχρονο τζάκι ζεσταίνει την ατμόσφαιρα του μικρού καθιστικού. Το κομψό γραφείο ενσωματώνεται αρμονικά με τη μεγάλη βιβλιοθήκη πίσω του, δημιουργώντας ένα ακόμη χρηστικό χώρο. Δύο μοντέρνα κρεμαστά φωτιστικά καλύπτουν το χώρο της οροφής.

Πίσω από τον καναπέ, μια καρέκλα Drop, συνοδεύει το πιάνο με τέλεια θέα σε ένα ήσυχο τοπίο.

Η κουζίνα φιλοξενεί την τραπεζαρία ενώ τα μαύρα κρεμαστά φωτιστικά αναδεικνύουν κομψότητα στον χώρο.
Τα ανοιχτόχρωμα ντουλάπια δίνουν φως στην κουζίνα και ο γρανιτένιος πάγκος στο χρώμα της ώχρας, δίνει επιβλητικό χαρακτήρα στην κουζίνα.
Το απλό γραμμικό κρεμαστό φωτιστικό, φωτίζει τον πάγκο χωρίς να παρεμβάλει το φυσικό φως που μπαίνει από τα μεγάλα παράθυρα που βλέπουν στον κήπο.

Τρία ξύλινα σκαμνάκια κουζίνας προσθέτουν στην διακόσμηση και τη χρηστικότητα της κουζίνας προσφέροντας μια πρόχειρη λύση στο φαγητό.

Ο αποθηκευτικός χώρος στο χρώμα του κίτρινου φωτίζει την ιδιαιτερότητα του γκρι υπνοδωματίου. Ο χώρος ύπνου είναι μια σκοτεινή και ήσυχη ζώνη, αλλά η ανοιχτή ντουλάπα φωνάζει για περισσότερη προσοχή. Οι δυο χώροι συνδυάζονται αρμονικά με την πρώτη ματιά.

Το λευκό μπάνιο δημιουργεί ένα καθαρό σκηνικό, με μικρές γκρι λεπτομέρειες στα εντοιχισμένα ράφια και την οροφή.

Οι διπλοί νιπτήρες του μπάνιου κυριαρχούν στον ένα τοίχο με δύο ματαιόδοξους καθρέφτες. Τα ψηλά ντουλάπια προσφέρουν κρυφό αποθηκευτικό χώρο, ενώ σε ορισμένα ανοιχτά ράφια μπορείτε να βάλετε προϊόντα που χρησιμοποιούνται πιο συχνά.

Το κίτρινο και γκρι χρώμα, συνεχίζει την επιδρομή και στο κοινό παιδικό δωμάτιο με τον διπλό χώρο μελέτης.

Ο σχεδιασμός των κρεβατιών – κατόπιν παραγγελίας -διαιρεί τον χώρο και δίνει προβάδισμα για τρίτο κρεβάτι στην άλλη πλευρά του υπνοδωματίου. Δύο κίτρινες καρέκλες γραφείου, φωτίζουν το χώρο μελέτης του παιδιού.
Ο διπλός χώρος εργασίας έχει καθαρή και άνετη εμφάνιση και ο γκρίζος τοίχος αποθήκευσης, φωτίζεται από μια κίτρινη βιβλιοθήκη δίνοντας προβάδισμα στην λειτουργικότητα του χώρου.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu