Σύγχρονος σχεδιασμός και διακόσμηση του καθιστικού

Τα χαλιά στο χώρο του σαλονιού συμπληρώνουν την όμορφη σχεδίαση των επίπλων.

Η εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού και κυρίως το σχέδιο του σαλονιού προυποθέτει μοντέρνα χαλιά που να αναδεικνύουν τον απλό καναπέ, ή να γίνονται ένα με το ξύλινο ή μαρμάρινο δάπεδο, για να μην δείχνει παραφορτωμένος ο χώρος.
Τα μικρά χαλιά ταιριάζουν πολύ περισσότερο σε ένα σύγχρονο σαλόνι, μπορούν να συνδυαστούν σε κάθε χώρο, και καθαρίζονται πολύ πιο εύκολα.

Οι πίνακες στο σαλόνι, θα πρέπει να έχουν τον ανάλογο χρωματικό συνδυασμό, που να εμπνέει και να γεμίζει το χώρο, με τάσεις σύγχρονου σχεδιασμού και προσωπικό στυλ.

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία ένα χαλί ακολουθεί τις χρωματικές αποχρώσεις του χώρου, και οι σκληρές γραμμές του καναπέ σπάζουν , με διάφορα αξεσουάρ. Τα πουφ και τα μαξιλάρια δίνουν ένα ζεστό τόνο και δένουν αρμονικά μεταξύ τους.

Οι πολυέλαιοι και τα φωτιστικά μαγνητίζουν το βλέμμα στο δωμάτιο και το κάνουν πιο εντυπωσιακό. Αν το σαλόνι σας είναι γεμάτο από έπιπλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρά σπότ σε ένα ολόκληρο τοίχο στο σαλόνι σας.

Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε σε ένα μόνο τοίχο, ταπετσαρία. Μπορείτε επίσης να ζωγραφίσετε τους τοίχους, αναδεικνύοντας το ταλέντο σας στην τέχνη.

Οι απλές και σχεδόν αδιόρατες διακοσμητικές γραμμές των τοίχων δίνουν φώς στο χώρο και φωτίζουν απαλά με σύγχρονα φώτα οροφής. Οι λιτοί πίνακες ζωγραφικής τοποθετημένες στη σειρά σε ένα λευκό τοίχο δένουν αρμονικά με τους ευρύχωρους κομψούς μαύρους καναπέδες.

Αν θέλετε να έχετε μια κομψή αλλά λιτή εμφάνιση του χώρου σας, μη φορτώνετε το δωμάτιο με περιττά έπιπλα. Για ένα εντυπωσιακό σαλόνι δώστε βάση στη λεπτομέρεια με ανάλαφρες κουρτίνες και καλογυαλισμένο δάπεδο. Το ψηλό ταβάνι με τα άσπρα ξύλινα δοκάρια δημιουργούν αντιθέσεις με το πάτωμα. Επίσης δίνουν μια άνετη και πολυτελή αίσθηση στο σπίτι.

Το εσωτερικό αυτού του οργανικού διαμερίσματος έχει ένα ακατάλληλο συνδυαστικό στυλ. Εδώ η οροφή έχει εμφανή καλωδίωση με τα φωτιστικά, σε συνδυασμό με την τεράστια floral τοιχογραφία.
Οι απλές λάμπες της τραπεζαρίας κρέμονται δίπλα σε ένα πανέμορφο κρυστάλινο φωτιστικό του σαλονιού τους, και δίνουν μια σειρά από αταίριαστες, ατημέλητες λεπτομέρειες, και συνδυασμούς χρωμάτων.
Η κατοικία ανήκει σε ένα νέο ζευγάρι, που πρόσφατα έγιναν γονείς. Ήταν αρκετά τολμηροί σε πειραματισμούς, και ενάντια σε κάθε σχεδιαστικό στερεότυπο διακόσμησης σπιτιού.
Σύμφωνα με τους δικούς τους όρους δόμησης, έφτιαξαν μια ανοιχτή κουζίνα που επικοινωνεί με το σαλόνι και ένα απομονωμένο δωμάτιο. Με αυτόν τον τρόπο οι επιφάνειες γίνονται πρακτικές και εύκολες στον καθαρισμό.

Σε ένα ενιαίο μικρό διαμέρισμα άν θέλετε να έχετε μια κομψή εμφάνιση του χώρου σας, μπορείτε να βάλετε μια ταπετσαρία, για να μη βαρύνετε το χώρο με πίνακες. Υπάρχουν πολλά όμορφα μοτίβα ταπετσαρίας που μπορείτε να επιλέξετε για να ομορφύνουν το απλό σαλόνι σας, δίνοντας μια ανέμελη νεανική νότα.
Για να γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακό δώστε έμφαση στις μικρολεπτομέρειες των αξεσουάρ, στις χρωματικές αντιθέσεις, και το φωτισμό.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu