Πολυτελές καταφύγιο

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το πολυτελές πυρηνικό καταφύγιο των 17,5 εκατομμυρίων δολαρίων, που αντέχει σε μια πυρηνική έκρηξη 20 μεγατόνων.

Όλο και περισσότεροι πλέον πιστεύουν ότι το μέλλον της ανθρωπότητας είναι αρκετά ασταθές. Η συζήτηση για ένα αναμενόμενο πόλεμο κυριαρχεί σε καθημερινή βάση στις ειδήσεις, και μια πυρηνική καταστροφή φαίνεται αναπόφευκτη.

Στην Αμερική, αλλά και σε άλλα κράτη, εδώ και χρόνια εργάζονται για την εξασφάλιση μιας ασφαλούς κατοικίας. Κατασκευάζονται με ακόμη περισσότερη πολυτέλεια από ποτέ. Υπόσχονται να είστε ασφαλείς και υγιείς στο δικό σας πολυτελές υπόγειο πυρηνικό καταφύγιο.
Στη Savannah της Γεωργίας, έχει μετατραπεί μια πρώην στρατιωτική βάση των ΗΠΑ, σε υπόγειες κατοικίες, αλλά το κόστος τους είναι μεγάλο.

Αν διαθέτετε 17,5 εκατομμύρια δολάρια μπορείτε να επενδύσετε σε αυτά τα ακίνητα. Τα πυρηνικά καταφύγια -διαμερίσματα τα οποία βρίσκονται σε 32 στρέμματα γης καλύπτουν περισσότερα από 14.000 πόδια του χώρου διαβίωσης.

Έχουν τοίχους με πάχος 3ft, ένα σύστημα εισαγωγής αέρα, νοσοκομειακό δωμάτιο , ντους απολύμανσης και Ένα σύστημα CCTV παρακολούθησης αξίας 100.000 δολαρίων.

Μπορεί να αντέξει επίσης μια πυρηνική έκρηξη. Η στρατιωτική βαση χτίστηκε κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου το 1969, και ανακαινίστηκε πλήρως το 2012. Σήμερα περιλαμβάνει τέσσερα ευρύχωρα διαμερίσματα με κουζίνα, τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι και μπάνιο.

Συστήνουν να είστε προσεκτικοί με αυτούς που επιλέγετε να ζήσετε γιατί,ίσως να μείνετε εδώ για πάρα πολύ καιρό …!

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κοστίζει 17,5 εκατομμύρια δολάρια. Ακόμα κι αυτό όμως είναι ένα μικρό τίμημα για την επιβίωση ενός πυρηνικού πολέμου!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu