Νέα διαμερίσματα έχουν σχεδιαστεί για να αισθάνεστε ευτυχισμένοι

Ίσως είναι κλισέ αλλά αληθεύει - ίσως και τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν λίγη ποιότητα ζωής, και να εξασφαλίσουν λίγη ευτυχία.

Απλά ρωτήστε τον αρχιτέκτονα Deepak Chopra, (Αμερικανός συγγραφέας, ομιλητής, και υπέρμαχος της εναλλακτικής ιατρικής), ο οποίος πρόσθεσε την εσωτερική διακόσμηση στο βιογραφικό του. Βοήθησε στο σχεδιασμό επτά αποκλειστικών διαμερισμάτων σε συγκροτήματα κατοικιών » Muse Residences» στο Μαϊάμι, σε μια προσπάθεια να συνδυάσει την πολυτέλεια των ακινήτων με την ολιστική προσέγγιση στην υγιεινή διαβίωση.
Σύμφωνα με το Business Insider, οι κατοικίες σχεδιάστηκαν για να «προωθήσουν την ευτυχία και τη συνολική ευημερία των κατοίκων», και κάθε διαμέρισμα ενσωματώνει φιλτραρισμένο νερό, καθαρό αέρα, και φωτισμό που μιμείται το φυσικό φως του ήλιου.
«Ξοδεύουμε περισσότερο από το 90% του χρόνου μας σε κλειστούς χώρους», δήλωσε ο Paul Scialla, Διευθύνων Σύμβουλος της Delos στο Forbes. «Το φυσικό φως της ημέρας, ο φρέσκος αέρας, το ύψος της οροφής, και ο σχεδιασμός ανοιχτού χώρου μπορεί επίσης να κάνει το εσωτερικό περιβάλλον μας πιο παραγωγικό, και βιωτικό.»

Ένα πολυτελές διαμέρισμα σε κάποιο όμορφο ενισχύει τη διάθεσή σας. Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, έτσι δεν είναι; Οι τιμές για τα διαμερίσματα Chopra ξεκινούν από $ 5 εκατομμύρια και οι σουίτες ρετιρέ λίγο κάτω από $ 20 εκατομμύρια, σύμφωνα με το Forbes.
Αν πιστεύεται ότι η τιμή είναι εκφοβιστική, σκεφτείτε το γεγονός ότι ήδη το 70% των διαμερισμάτων έχει πουληθεί.
Το παραθαλάσσιο συγκρότημα διαμερισμάτων διαθέτει 49 ορόφους και 68 διαμερίσματα, αλλά μόνο τα επτά είναι σχεδιασμένα από τον Chopra για καλύτερα επίπεδα ευτυχίας.Το καθένα διαμέρισμα 200 τετραγωνικών έχει δύο ή τρία υπνοδωμάτια.

Ο Chopra έχει ως στόχο να προσφέρει ολιστική ευεξία σε αυτές τις κατοικίες, με μια δροσερή, συγκρατημένη χρωματική παλέτα του μπλε, της λεβάντας, και του μπέζ για να δημιουργήσει μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Τα διαμερίσματα διαθέτουν επίσης συστήματα καθαρισμού υδάτων και φιλτραρίσματος αέρα για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος των κατοίκων.
Λόγω του έντονου φωτός των εσωτερικών χώρων που μπορεί να ρίξουν τον κύκλο του ύπνου, οι κατοικίες θα έχουν κιρκαδικό φωτισμό, με εσωτερικά φώτα προσαρμοσμένα αυτόματα με την εξωτερική ποσότητα του φωτός του ήλιου για την ελαχιστοποίηση των διαταραχών του κύκλου ύπνου.

Ο ύπνος, η αναπνοή, το χρώμα, το φως, η κίνηση, η χωρική ροή, και ο ήχος μπορούν να αλλάξουν την έκφραση του γονιδιώματός μας με υγεία και ευημερία. Ο σχεδιαστικός συνδυασμός των χαρακτηριστικών ευεξίας και τεχνολογίας θα ενισχύσει τόσο τη σωματική όσο και τη συναισθηματική ευεξία του ιδιοκτήτη σπιτιού.
Μέσα σε όλα αυτά που ακούγονται σαν καμπάνες ευτυχίας, προστίθενται και αρκετές άλλες ανέσεις που οι ιδιοκτήτες του Muse, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση, όπως μια πισίνα υπερχείλισης, ένα τέλεια εξοπλισμένο γυμναστήριο, και ένα εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα.
Ο Chopra ελπίζει ότι αυτές οι αποκλειστικές κατοικίες που σχεδίασε με τις πρωτοποριακές ανέσεις, και έναν προϋπολογισμό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων θα ενισχύσει την ευημερία, για ευτυχισμένη ζωή των κατοίκων.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu