5 απλά βήματα για να οργανώσεις σωστά τη ντουλάπα σου!

Έχεις βαρεθεί να βλέπεις συνέχεια τη ντουλάπα σου ανακατεμένη;

Δεν βρίσκεις χρόνο να τη φτιάξεις και έχεις χάσει το μπούσουλα με τα ρούχα σου; Κοντεύει ο μήνας όπου ανεβάζουμε τα χειμωνιάτικα πάνω και κατεβάζουμε τα ωραία μας ανάλαφρα καλοκαιρινά! |Λοιπόν, εγώ θα σου δώσω κάποιες συμβουλές για να φτιάξεις όμορφα τη ντουλάπα σου.
Βήμα 1: Αδειάστε την ντουλάπα σας

Κατεβάστε από τα ράφια τα χειμωνιάτικα ρούχα και χωρίστε τα σε αυτά που θα φορέσετε και το καλοκαίρι,όπως για παράδειγμα ένα πουλοβεράκι που το φοράμε τα βράδια στο νησί, και σε αυτά που δεν θα χρειαστείτε και θα τα αποθηκεύσετε στο πίσω μέρος της ντουλάπας σας. Διαβάστε παρακάτω…

Βήμα 2: Χωρίστε τα ρούχα σας σε κατηγορίες

Βάλτε τα ρούχα που φοράτε πιο συχνά σε ένα σημείο που θα είναι εύκολη η πρόσβαση. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο ψάχνοντας στην ντουλάπα και τσαλακώνοντας τα υπόλοιπα ρούχα για να δείτε τι θα φορέσετε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα διαχωρίσετε, ανάλογα με το χρώμα και το είδος (μπλούζες, παντελόνια, εσώρουχα, αξεσουάρ, παπούτσια).

Βήμα 3: Τοποθετήστε τα στα ράφια

Καθαρίστε καλά την ντουλάπα σας και βάλτε αρωματικά και αντισκωρικά ανάμεσά τους για να διατηρήσουν την μυρωδιά τους κάθε φορά που τα φοράτε. Στη συνέχεια επιλέξτε ποια ρούχα θα διπλώσετε και ποια θα κρεμάσετε. Βάλτε τα εσώρουχα σας σε ένα συρτάρι και μπορείτε να τα διαχωρίσετε με βάση το χρώμα και τα σχέδια. Αν δεν έχετε χώρο κρεμάστε τα σε μία θήκη με τσέπες στο πλάι της ντουλάπας σας.

Βήμα 4: Αποθηκεύστε τα αξεσουάρ

Για να εξοικονομήσετε χώρο κρεμάστε τις τσάντες, ζώνες σε γάντζους στο εσωτερικό της ντουλάπας ενώ τα γάντια ή τα σκουφιά βάλτε τα σε ένα κουτί.

Βήμα 5: Παπούτσια

Αποθηκεύστε τα παπούτσια σας σε διαφορετικό μέρος με τα ρούχα. Αν δεν έχετε αυτή τη δυνατότητα αφήστε τα μέσα στα κουτιά τους και βάλτε τα στα κάτω ράφια της ντουλάπας σας. Στο εσωτερικό βάλτε χαρτιά για να μην τσακίσει το δέρμα τους. Το καλύτερο θα ήταν να μην κοιμάστε στο ίδιο μέρος με τα αποθηκευμένα παπούτσια σας.

(youweekly)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu