• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δάκρυ κορόμηλο! Απίστευτη επανένωση Ισπανού με τον γάιδαρό του μετά τον κορωνοϊό (BINTEO)

Δάκρυ κορόμηλο! Απίστευτη επανένωση Ισπανού με τον γάιδαρό του μετά τον κορωνοϊό (BINTEO)

Η στιγμή που ο Ισπανός Φερνάντεζ αντικρίζει έπειτα από 2 μήνες αναγκαστικής καραντίνας τον αγαπημένο του γάιδαρο. “Δεν ντρέπομαι που κλαίω”, έγραψε ο άνδρας.

Ο Ισπανός Ισμαήλ Φερνάντεζ, όπως και πολλοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο, βρισκόταν σε καραντίνα για 2 μήνες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο ίδιος πίστευε ότι όταν θα έβγαινε, ο γάιδαρός του, ονόματι Μπαλντομέρα, δεν θα τον αναγνώριζε. Έκανε λάθος όμως και η επανένωσή τους είναι πραγματικά συγκινητική.

Το σπίτι του άνδρα, στα βουνά, βρίσκεται περίπου 35 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο στο οποίο ζει μόνιμα ο γάιδαρος. Ο ίδιος ζήτησε από τον αδελφό του να προσέχει το ζώο, το οποίο μάλιστα αγαπάει πολύ και τα δύο αδέλφια επικοινωνούσαν με βιντεοκλήσεις, στις οποίες ο Ισμαήλ μάθαινε τα νέα του γαϊδάρου.

Όταν η καραντίνα έληξε, το πρώτο πράγμα που έκανε ο Φερνάντεζ ήταν να επισκεφθεί τον αγαπημένο του γάιδαρο.

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά να τον φωνάζει και όταν ο Μπαλντομέρα πλησίασε, τον χάιδεψε στο κεφάλι, του μιλούσε τρυφερά και η φωνή του έσπασε από συγκίνηση, ενώ και ο γάιδαρος άρχισε να γκαρίζει από χαρά.

Όπως έγραψε αργότερα στο Instagram, δεν ντράπηκε που έκλαψε καθώς τα δάκρυά του ήταν ένδειξη της ανιδιοτελούς αγάπης του για το ζώο.

news247 / photo video screesnhot