• Αρχική
  • LIFE
  • ΕΞΟΔΟΣ
  • Βραβεία και έπαινος για το θεατρικό εργαστήρι Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη

Βραβεία και έπαινος για το θεατρικό εργαστήρι Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη

Με δύο βραβεία και έναν έπαινο επέστρεψε,

από το 8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Διστόμου 2018, η ομάδα του θεατρικού εργαστηρίου Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη «Ρενδία Λέξις».

Τα μέλη της ομάδας συμμετείχαν στο φεστιβάλ με την παράστασή του «Φωνάζει ο κλέφτης» του Δημήτρη Ψαθά και διαγωνίστηκαν με επτά ακόμη ομάδες-ερασιτεχνικούς θιάσους απ’όλη την Ελλάδα.

Η παράσταση του θεατρικού εργαστηριού «Ρενδία Λέξις» έλαβε τα εξής βραβεία:

– Γ΄ Καλύτερης Παράστασης : Βραβείο κριτικής επιτροπής

– Καλύτερης Παράστασης: Βραβείο επιτροπής νεανικού κοινού

– Έπαινος στην Πόπη Μαδιά για το ρόλο της αστυνόμου Ντερέκα.

Ακόμα η παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου «Ρενδία Λέξις» ήταν υποψήφια στις εξής κατηγορίες βραβείων: Σκηνοθεσίας, Σκηνικών,Φωτισμών, Α’ ανδρικού ρόλου (Β. Μουτσόπουλος), Α’ γυναικείου ρόλου (Ειρήνη Ψωμιάδου), Προγράμματος, Καλύτερης Αφίσας.

Την επιτυχία του θεατρικού εργαστηρίου εξήρε ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης τονίζοντας πως «με μεράκι και αγάπη η σκηνή ενηλίκων του θεατρικού εργαστηρίου «Ρενδία Λέξις» παρουσίασε το έργο του Δημήτρη Ψαθά ‘Φωνάζει ο κλέφτης’ υπό την πάντα εμπνευσμένη σκηνοθετική καθοδήγηση του Παναγιώτη Ναρλή.

Επιστρέφοντας από το Δίστομο , ‘χώρεσε’ στη βαλίτσα της δυο βραβεία και έναν έπαινο αποδεικνύοντας ότι δίκαια έχει καταξιωθεί σαν ένα από τα πλέον ζωντανά κομμάτια στην πολιτιστική ζωή της πόλης μας και όχι μόνο».

Την βραβευμένη παράσταση θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει το κοινό το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας και στις 12 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο ‘Μίκης Θεοδωράκης’».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu