• Αρχική
  • Άρθρα
  • CINEMA
  • Η ζωή του Χριστού σε Ταινία Εικονικής Πραγματικότητας βγαίνει τα Χριστούγεννα

Η ζωή του Χριστού σε Ταινία Εικονικής Πραγματικότητας βγαίνει τα Χριστούγεννα

Η ιστορία της ζωής του Ιησού Χριστού θα αποτελέσει το αντικείμενο μιας νέας ταινίας εικονικής πραγματικότητας που θα κυκλοφορήσει φέτος τα Χριστούγεννα.

 

Jesus VR – Η ιστορία του Χριστού, μια ταινία 90 λεπτών από την Autumn Productions και την εταιρία παραγωγής εικονικής πραγματικότητας VRWERX, θα κυκλοφορήσει αυτά τα Χριστούγεννα σε όλες τις σημαντικές πλατφόρμες εικονικής πραγματικότητας, συμπεριλαμβανομένων των Google Cardboard, Playstation VR και Oculus Rift, σύμφωνα με τι Variety.

 Την ταινία χαιρετίζει ο παραγωγός Enzo Sisti, επίσης παραγωγός των:  «Το Πάθος του Χριστού», «Ο νεαρός Μεσσίας» και της επερχόμενης νέας έκδοσης του «Ben-Hur».

 «Οι θεατές πραγματικά αισθάνονται ότι είναι εκεί με τον Ιησού και τους μαθητές του,» δήλωσε ο διευθυντής David Hansen. «Αυτή είναι η πιο δυνατή ιστορία όλων των εποχών και η εικονική πραγματικότητα είναι ο τέλειος τρόπος για να ειπωθεί.»

Η ταινία γυρίστηκε τον Οκτώβριο του 2015 στην ίδια θέση στην Ιταλία, όπου γυρίστηκε «Το Πάθος του Χριστού». Η ταινία θα καθοδηγεί με πληροφορίες, τους θεατές μέσα σε ολόκληρη τη ζωή του Ιησού, από τη Βάπτισή Του έως την Σταύρωσή Του.

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu