• Αρχική
  • Άρθρα
  • Χριστίνα Κολέτσα: Γιατί έφυγε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα;

Χριστίνα Κολέτσα: Γιατί έφυγε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα;

Η Χριστίνα Κολέτσα περιέγραψε το επεισοδιακό γύρισμα με τον Γιώργο Λιάγκα…

Το επεισοδιακό γύρισμα με τον Γιώργο Λιάγκα
«Έχω λίγο την έκτη αίσθηση, οι γυναίκες έχουμε ένστικτο. Δεν φοράω κάτι μόνο επειδή είναι σέξι, αλλά δε θα σκεφτώ κιόλας να μην το βάλω επειδή είναι σέξι. Οι σύντροφοί μου ζήλευαν με αυτά που φορούσα και μου έλεγαν να μην τα φορέσω. Εγώ όμως δεν άλλαζα ρούχα. Δεν κάνω τίποτα για να διατηρούμαι, κάνω πολύ κακή διατροφή, έχω κάνει ελάχιστες αισθητικές παρεμβάσεις. Έχω βάλει υαλουρονικό στα ζυγωματικά κι έχω κάνει μπότοξ που όμως δεν μου πετυχαίνει ποτέ.

Είχα πάει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μετά από πολύ ώρα αναμονή ξεκίνησε η εκπομπή, μου έκανε κάποιες ερωτήσεις, όχι ότι δεν μπορούσα να απαντήσω στις ερωτήσεις, απάντησα. Δεν του άρεσε ο τρόπος που απαντούσα, θεωρούσε ότι είμαι… στρείδι και ότι δεν μιλάω πολύ ανοιχτά. Μου λέει “δεν μπορώ να κάνω εκπομπή έτσι” του λέω “ούτε εγώ μπορώ να κάνω εκπομπή έτσι, καληνύχτα” κι έφυγα.

Ζω με τα χρήματα που βγάζω από το τραγούδι μόνο. Η τελευταία τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκα ήταν για το YFSF, αλλά δεν ήθελα να συμμετάσχω», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Κολέτσα.

Δείτε το βίντεο

in.gr / photo video screenshot