• Αρχική
  • Άρθρα
  • Χιού Τζάκμαν: «Είσαι δυνατότερος από όσο νομίζεις» λέει στον 9χρονο -θύμα bullying στην Αυστραλία

Χιού Τζάκμαν: «Είσαι δυνατότερος από όσο νομίζεις» λέει στον 9χρονο -θύμα bullying στην Αυστραλία

Ο 9χρονος Κουάντεν που συγκλόνισε όλο τον κόσμο όταν κυκλοφόρησε η μητέρα του βίντεο για να ευαισθητοποιήσει τους γονείς σχετικά με το bullying, δέχθηκε μηνύματα συμπαράστασης από πλήθος κόσμου.

Το βίντεο που ανήρτησε η μητέρα του μικρού Κουάντεν την περασμένη Τρίτη έχει γίνει viral με περισσότερα από 13 εκατ. views.

Η μητέρα του 9 χρονου είχε γράψει: «Θέλω οι άνθρωποι – οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, οι δάσκαλοι – να καταλάβουν ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα του bullying. Οπότε μπορεί να εκπαιδεύσετε σωστά τα παιδιά σας; Τις οικογένειές σας; Τους φίλους σας; Αναρωτιέστε ακόμα γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν;»

Ανάμεσα στα χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης ήταν κι αυτό του Χιού Τζάκμαν. Όπως του είπε στο βίντεο: «Κουάντεν είσαι δυνατότερος από ό,τι πιστεύεις. Και ασχέτως του τι συμβαίνει, εγώ είμαι φίλος σου. Ας είμαστε όλοι ευγενικότεροι ο ένας απέναντι στον άλλο. Το bullying δεν είναι σωστό. Τέλος. Η ζωή είναι ήδη δύσκολη από μόνη της. Οπότε ας θυμόμαστε ότι κάθε άνθρωπος μπροστά μας δίνει κάποιου είδους μάχη».

Tην ίδια συμπαράσταση δείχνει και το μήνυμα του πρωταγωνιστή της σειράς Walking Dead, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν: «Θέλω να ξέρεις ότι έχεις φίλους, συμπεριλαμβανομένου εμού. Έχεις φίλους εκεί έξω τους οποίους δεν έχεις συναντήσει ακόμα. Είμαστε εδώ, σε καλύπτουμε. Πρέπει να το ξέρεις. Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα με τον καιρό».

photo video screenshot