Μοντέλο πήγε…τόπλες βόλτα τον σκύλο της και συνελήφθη, vid

Ένα μοντέλο από τη Βραζιλία τα έβαλε με το νομικό σύστημα της χώρας της, εξαιτίας του οποίου συνελήφθη νωρίτερα φέτος την ώρα που έβγαζε τα σκυλιά της βόλτα γυμνόστηθη.

Η 37χρονη Καρολίν Βέρνερ συνελήφθη τον Μάιο, αφού η αστυνομία τη σταμάτησε, επειδή περπατούσε έξω τόπλες και συγκεκριμένα απέναντι από μια παραλία στο Balneário Camboriú, μια πόλη στα νότια της Βραζιλίας.

Τώρα η Βέρνερ περνά στην αντεπίθεση και διερωτάται αν το Σύνταγμα της Βραζιλίας προβλέπει τις ίδιες ελευθερίες στις γυναίκες με τους άνδρες, οι οποίοι είναι ελεύθεροι να κυκλοφορούν χωρίς μπλούζα σε δημόσιο χώρο, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο πρακτορείο G1. «Δυστυχώς στη χώρα μου, παρόλο που το Σύνταγμα διασφαλίζει την ισότητα των φύλων, στην πράξη αυτό δεν συμβαίνει. Δεν μπορώ να έχω την ίδια ελευθερία και νιώθω ότι με εξαναγκάζει αυτό το σύστημα και η καταπιεστική ερμηνεία του νόμου», δήλωσε στο πρακτορείο.

«Αυτό που θα έπρεπε να είναι φυσικό και για τα δύο φύλα καταλήγουν να το αρνούνται στο ένα από αυτά με αυθαίρετο και καταπιεστικό τρόπο», συμπλήρωσε.

Η 37χρονη είπε ότι αποφάσισε να βγάλει την μπλούζα της, ενώ περπατούσε με τα σκυλιά της προς το σπίτι έπειτα από μια μέρα στην παραλία, όταν και την πλησίασαν αρκετοί αστυνομικοί, οι οποίοι τη συνέλαβαν, την έβαλαν σε ένα βαν και την πήγαν σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου της έδωσαν μια μπλούζα, για να καλυφθεί.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι η αστυνομία παραβίασε τα δικαιώματά της, καθώς δεν της επέτρεψε να τηλεφωνήσει στην οικογένειά της ή σε δικηγόρο.

Η Βέρνερ, μια επιχειρηματίας που έχει, επίσης, τη δική της σειρά μπικίνι, δήλωσε ότι έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και δεν είχε κανένα πρόβλημα να είναι γυμνόστηθη, αλλά ήταν συγκλονισμένη που συνελήφθη στη χώρα της Νότιας Αμερικής.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο που ήταν και ο λόγος που τη συνέλαβαν.

newsbeast – freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί