• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Τον απέρριψαν πριν δύο χρόνια στο «The Voice», επέστρεψε και… πήρε την εκδίκησή του!

Τον απέρριψαν πριν δύο χρόνια στο «The Voice», επέστρεψε και… πήρε την εκδίκησή του!

Πριν από δύο χρόνια είχε εμφανιστεί ξανά μπροστά στους coaches του The Voice επιλέγοντας να τραγουδήσει το «Θέλεις ή δεν θέλεις» του Σάκη Ρουβά αλλά οι κριτές δεν εντυπωσιάστηκαν και τον απέρριψαν.

Τελικά αποφάσισε να δοκιμάσει ξανά φέτος την τύχη του με ένα ξένο κομμάτι, και μάλιστα η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε να γυρίσει την καρέκλα του μόνο ο Σάκης Ρουβάς και να τον έχει τώρα στην ομάδα του.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Chris Brian Καρακασίδης πήρε την… εκδίκησή του. Πάντως η εμφάνισή του δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη, καθώς έχει αλλάξει πάρα πολύ.

«Θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση Σάκη… με θυμάσαι;». «Σπέτσες», απάντησαν χιουμοριστικά οι coaches, αφού πριν λίγο καιρό το σκηνικό είχε επαναληφθεί με τον Πάνο Μουζουράκη πρωταγωνιστή.

Το βίντεο που έπαιξε έκανε τον Σάκη Ρουβά να χάσει τα λόγια του, βλέποντας ποιος ήταν ο διαγωνιζόμενος. «Τώρα… θέλεις ή δεν θέλεις» είπε ο διαγωνιζόμενος στον Σάκη Ρουβά. Λίγο αργότερα ο coach επισήμανε πόσο σημαντικό είναι να παλεύει κανείς για να πετύχει το στόχο του και είπε μπράβο στον Chris που δοκίμασε ξανά.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu