• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Τεράστια ανατροπή στη «Μουρμούρα» – Αποχωρεί μία εκ των πρωταγωνιστριών

Τεράστια ανατροπή στη «Μουρμούρα» – Αποχωρεί μία εκ των πρωταγωνιστριών

Σημαντικό πλήγμα για την τηλεοπτική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» καθώς μία εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς δεν θα βρίσκεται στα πλατό τη νέα σεζόν.

 

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα συνεχιστεί για έκτη σεζόν. Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη» την συνέχεια της σειράς. Η αρχική απόφαση του καναλιού ήταν η ολοκλήρωση της σειράς τη φετινή σεζόν. Όμως τα σχέδια ανατράπηκαν. Ο λόγος; Η επίμονη αγάπη των τηλεθεατών.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι η σειρά συνεχίζεται λόγω των εκατοντάδων μηνυμάτων που έστειλαν τηλεθεατές στο σταθμό για να ανατρέψουν τα σχέδιά του. «Η αλήθεια είναι ότι είχε βγει ανακοίνωση ότι θα σταματήσουμε, αλλά πραγματικά ο κόσμος επέμενε τόσο πολύ, έστειλε κάποια γράμματα, επικοινώνησαν και αποφάσισε το κανάλι να συνεχιστεί η σειρά. Ο μεγάλος παράγοντας είναι το ίδιο το κοινό».

Μια ηρωίδα που αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της, δεν θα συνεχίσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΤV Έθνους, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη -που υποδυόταν τη σύζυγο του Βλαδίμηρου Κυριακίδη- αποχωρεί από τη σειρά για προσωπικούς λόγους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για το αν θα αντικατασταθεί από άλλη ηθοποιό ή το «ζευγάρι» θα χωρίσει. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχει ενδεχόμενο η ηθοποιός να αντικατασταθεί. Ελένη Ράντου και Μαρία Καβογιάννη είναι τα επικρατέστερα ονόματα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu