• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Τένια Μακρή: Τι αποκάλυψε για την ζωή της στο σπίτι του προέδρου της Boeing

Τένια Μακρή: Τι αποκάλυψε για την ζωή της στο σπίτι του προέδρου της Boeing

Η Τένια Μακρή πήγε στην Αμερική για να σπουδάσει. Εκεί, δεν γνώρισε μόνο την οικογένεια του προέδρου της Boeing, αλλά έμενε μαζί τους μέχρι να πάρει το πτυχίο της και τους είχε σαν γονείς της.

 

Πώς βρέθηκες στην Αμερική;

«Πήρα μια υποτροφία και πήγα να σπουδάσω οικονομικά στο Μπάφαλο. Επειδή όμως ήμουν άριστη στα θεωρητικά μαθήματα, μου πρότειναν -με τη βοήθεια του επαγγελματικού προσανατολισμού- να σπουδάσω θέατρο ή κοινωνικές επιστήμες. Επέλεξα το δεύτερο»

Πώς ήταν η ζωή σου στην Αμερική;

«Σαν παραμύθι ή σαν ταινία του Χόλιγουντ, όπως θες πες το… Όταν πήγα εκεί διαπιστώθηκε πως ήμουν δεκαεπτάμισι χρόνων και μέχρι να γίνω δεκαοκτώ και να ενηλικιωθώ έπρεπε να με φιλοξενήσει κάποια αμερικανική οικογένεια, ειδάλλως θα με γύριζαν στην Ελλάδα. Τελικά βρέθηκα να φιλοξενούμαι στο σπίτι της βιβλιοθηκαρίου του σχολείου μου, η οποία ήταν παντρεμένη με τον τότε πρόεδρο της Boeing, και έζησα πράγματα τα οποία για μένα -που ζούσα σε μια επαρχιακή πόλη και μόνο μία φορά είχα επισκεφθεί την Αθήνα- ήταν πολιτισμικό σοκ»

Δηλαδή;

«Έμενα σε ένα μεγάλο σπίτι με υπηρετικό προσωπικό και εκεί πρώτη φορά στη ζωή μου έφαγα φράουλες και κάθισα σε μια πολυθρόνα που παράλληλα σου έκανε μασάζ… Όσο για τον κύριο του σπιτιού -που τελικά με τη γυναίκα του έγιναν οι δεύτεροι γονείς μου και τους αποκαλούσα «μπαμπά» και «μαμά» μέχρι το τέλος της ζωής τους-, κυκλοφορούσε με ελικόπτερο, το οποίο απογειωνόταν από την αυλή του σπιτιού και πήγαινε στο Οντάριο του Καναδά, όπου ήταν το εργοστάσιο της Boeing»

Οι πραγματικοί γονείς σου τι έλεγαν για όλα αυτά;

«Ήταν ευχαριστημένοι, γιατί έβλεπαν πόσο με αγαπούσαν και πόσο καλό μού έκαναν αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι πραγματικά -αν και είχαν τρία παιδιά- με αγάπησαν σαν παιδί τους. Μάλιστα, όταν γεννήθηκε η κόρη μου με ένα πρόβλημα στην καρδούλα της, μου στάθηκαν φοβερά. Μέχρι και στη διαθήκη τους με έβαλαν, με αποτέλεσμα να κληρονομήσω ένα οικόπεδο στη Βόρεια Καρολίνα. Όλα αυτά τα λέω πρώτη φορά δημόσια και συγκινούμαι πολύ»

Αυτό που έζησες στην Αμερική πώς το χαρακτηρίζεις;

«Υπάρχει μια συνέργεια δυνάμεων που μας ακολουθεί και μας οδηγεί. Γεννιόμαστε με ένα πλάνο ζωής, δεν είναι τίποτα τυχαίο» εξήγησε στην espresso.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu