• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Συντετριμμένοι Άννα Φόνσου, Γιώργος Βάλαρης και Κώστας Βουτσάς για το χαμό της Τζέσυς Παπουτσή (βίντεο)

Συντετριμμένοι Άννα Φόνσου, Γιώργος Βάλαρης και Κώστας Βουτσάς για το χαμό της Τζέσυς Παπουτσή (βίντεο)

Σοκαρισμένοι από το θάνατο της Τζέσυς Παπουτσή συνάδελφοι και συνεργάτες της. Η Άννα Φόνσου, ο Γιώργος Βάλαρης και ο Κώστας Βουτσάς μίλησαν στον Σπύρο Χαριτάτο και στην εκπομπή «Ξυπνάμε μαζί»

για το πόσο υπέροχος άνθρωπος ήταν. Πως η ίδια δεν ήθελε να μιλά πολύ για το πρόβλημα υγείας που είχε για να μη στεναχωρεί τους γύρω της, αλλά και τον σύζυγο της και πως με το πηγαίο χιούμορ της προσπαθούσε να το διακωμωδήσει.

«Από σήμερα το θέατρο είναι πιο φτωχό, αλλά πάνω από όλα είμαι φτωχότερη κι εγώ. Γιατί η Τζέσυ ήταν η φιλενάδα μου, ήταν η αδελφή μου, ήταν όλα μαζί και έτσι το πλήγμα είναι πολύ μεγάλο για εμένα. Θυμάμαι ότι ανακάλυψε την ασθένεια της όταν παίζαμε μαζί. Πήγαινα στο καμαρίνι της και μου έλεγε «σαν κάποιος να μου κρατάει πίσω το κεφάλι, τι πλάκα είναι αυτή;». Κάθε μέρα το έλεγε. Της λέω «πήγαινε να δεις τι συμβαίνει» και έτσι πήγε.

Πήγε στο Λονδίνο και της είπαν εντάξει θα ξανασυμβεί. Και κάθε φορά μου έλεγε λες να μου ξανασυμβεί; Η Τζέσυ δεν δεχόταν να στεναχωρεί τον άλλον κόσμο. Μιλούσε και πολύ λίγο για να μην στεναχωριέται και ο άντρας της ο Γιάννης, ο οποίος είναι ράκος χθες που τον είδα. Το διακωμωδούσε αυτό με το κεφάλι. Έλεγε νόμιζα ότι το έχω για το κομμωτήριο το κεφάλι, αλλά το έχω και για άλλα. Θα μας λείψει τόσο πολύ. Δεν μπορώ να συνέλθω από χθες. Τζέσυ, δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελο σου, την παιδικότητα σου, τις πλάκες σου, τι σπουδαία ηθοποιός ήσουν και ντρεπόσουν όταν σου έλεγαν πόσο καλή είσαι και πόσο θα μου λείψεις. Καλό σου ταξίδι», είπε η Άννα Φόνσου που δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση της.

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu