• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Συγκινεί ο Γιώργος Βότσκαρης έναν μήνα μετά την αποκάλυψη για τη μάχη του με τον καρκίνο

Συγκινεί ο Γιώργος Βότσκαρης έναν μήνα μετά την αποκάλυψη για τη μάχη του με τον καρκίνο

Ένας μήνας πέρασε από τότε που ο Γιώργος Βότσκαρης δημοσιοποίησε το πρόβλημα της υγείας του, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους ότι πάσχει από καρκίνο.

 

Ο δημοσιογράφος του Star επανήλθε με μια νέα ανάρτηση μέσα στην οποία περιέγραφε πόσο γεμάτος και πόσο διαφορετικός ήταν αυτός ο μήνας, που εκτός από τα δυσάρεστα νέα, τα χειρουργεία και την ταλαιπωρία του έμαθε να είναι δυνατός και αισιόδοξος, ενώ νιώθει ευγνώμων για όλη τη στήριξη που εισέπραξε από γνωστούς και αγνώστους.

«Ένας μήνας που ξεκίνησε η περιπέτεια, ήταν 4 Ιουνίου όταν άκουγα τα δυσάρεστα. Σε αυτό τον μήνα έζησα πολλά, χειρουργείο, νοσοκομείο, ταλαιπωρία κάποιες στιγμές μεγάλη κούραση. Στιγμές που είπα ότι κάπου εδώ τελειώνει το ταξίδι της ζωής.

Όμως ένα μήνα μετά με βρίσκει δυνατό, αισιόδοξο έτοιμο για μάχες. Γνώρισα ανθρώπους που δεν περίμενα, ανθρώπους που μου έστειλαν ένα γράμμα για κουράγιο, ένα μήνυμα στο FB, ανθρώπους που έκλαψαν μαζί μου στα δύσκολα και ήταν εκεί, ανθρώπους που έπαιρναν τηλέφωνα. Εκείνος το «θα χάσω» πιστεύω ότι χάρη στον Θεό έγινε θα νικήσω.

Όταν δημοσιοποίησα την ασθένεια μου, δεν το έκανα ούτε για τα like. ούτε γιατί ήθελα λύπηση, το έκανα γιατί μια γιατρός που με βοηθάει στην αποκατάσταση, μου είπε ότι πρέπει να μιλήσεις και να δώσεις από τον δικό σου αγώνα κουράγιο σε άλλους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ για την συντροφιά αυτό τον μήνα και συνεχίζουμε και πιστεύω όχι για μήνες αλλά για χρόνια» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu