• Αρχική
  • Άρθρα
  • CELEBRITIES
  • Survivor 2: Από νίκη σε νίκη οι Μαχητές – Νεύρα στους Διάσημους: «Δε μας λένε ούτε καλημέρα» (βίντεο)

Survivor 2: Από νίκη σε νίκη οι Μαχητές – Νεύρα στους Διάσημους: «Δε μας λένε ούτε καλημέρα» (βίντεο)

Οι Μαχητές πάνε από νίκη σε νίκη μετά την αποχώρηση της Ροδάνθης στο Survivor 2, κερδίζοντας στο επεισόδιο της Τρίτης με 10-7. Έτσι, είχαν τη δυνατότητα να πιουν ροφήματα πρωτεϊνούχα και μέσω βιντεοκλήσεων να μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους.  Στη συνέχεια ακολούθησε ένας ακόμη αγώνας για Σύμβολα, όπου στους άντρες κατάφερε να επικρατήσει ο Νικόλας και να φθάσει τα τρία σύμβολα, ενώ στις γυναίκες η Εύη ήταν αυτή που νίκησε και έφθασε επίσης τα τρία σύμβολα.

 

Τέλος όλοι οι Μαχητές απόλαυσαν και το έπαθλο φαγητού του symbol game που ήταν καλαμάκια σουβλάκια με πατάτες.

Όπως φαίνεται οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες του Survivor 2 είναι τεταμένες και όπως λέει η Κατερίνα Δαλάκα, δεν τους λένε ούτε καλημέρα.

«Όταν περνάς από μπροστά μου το πρωί, που πέρασε ο Πάνος και ο Νικόλας, και καθόμασταν εγώ, ο Τσίλης, η Μελίνα και ο Χάρης, και δεν μας λέτε ούτε καλημέρα, ενώ είμαστε στο ένα μέτρο, ούτε καλημέρα, λες και είμαστε εχθροί, με εξαγριώνει το γεγονός όταν κερδίζουν να έρχονται μετά να μας πούνε “συγχαρητήρια” γιατί ξέρουν ότι θα το δει ο κόσμος. Προτιμώ όταν κάποιος δεν με συμπαθεί ή δεν με γουστάρει για τον «χ»,»ψ» λόγο, για τον χαρακτήρα μου, δεν του αρέσουν τα μούτρα μου, η συμπεριφορά μου, να μην μου μιλάει γενικώς ποτέ», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

«Ακόμα και το “εμείς είμαστε” που λένε οι Μαχητές πολλές φορές, υποδηλώνει ότι δεν είναι κανείς άλλος. Οπότε, το να μην μου πει καλημέρα και να κάνει ότι δεν με είδε, είναι στην ουσία το “εμείς είμαστε”. Δεν εκπλήσσομαι από τέτοιες συμπεριφορές γιατί ξέρω πολύ καλά με ποιους ανθρώπους έχω να κάνω», σχολίασε ο Γιάννης Τσίλης.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu