• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Στους 4 γιούς της θα μοιραστεί η περιουσία της Aretha Franklin αξίας 80 εκατ. δολαρίων

Στους 4 γιούς της θα μοιραστεί η περιουσία της Aretha Franklin αξίας 80 εκατ. δολαρίων

Μια μεγάλη περιουσία, πέρα από τους απαρηγόρητους φαν της, αφήνει πίσω της η βασίλισσα της μουσικής soul, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 16 Αυγούστου.

 

Μητέρα 4 αγοριών, η Aretha Franklin δεν είχε προβλέψει τίποτα στη διαθήκη της. Η περιουσία της ανέρχεται σε 80 εκατομμύρια δολάρια, αλλά όπως αποκάλυψε το αμερικανικό σάιτ ΤΜΖ, δημοσιεύοντας τα αντίστοιχα έγγραφα, η Aretha δεν όρισε κληρονόμους.

Ο πρώτος γιός της μεγάλης τραγουδίστριας γεννήθηκε όταν εκείνη ήταν μόνο 13 ετών. Ηταν ο καρπός του έρωτά της με τον Donald Burk που είχε γνωρίσει το σχολείο και τον ονόμασε Κλάρενς, όπως τοn πατέρα της. Σε ηλικία 15 ετών γέννησε τον Εντουαρντ, εκτός γάμου, επίσης. Το 1964 γέννησε τον δεύτερο γιό της, μετά τον γάμο της με τον μάνατζερ της. Στον επόμενο γάμο της με τον Ken Cunningham γεννήθηκε ο τελευταίος της γιός, το 1970.

Σύμφωνα με την νομοθεσία του Μίτσιγκαν, επειδή δεν υπάρχει διαθήκη, οι τέσσερις γιοί της Aretha Franklin θα μοιραστούν εξίσου την περιουσία της.

Η κηδεία της μεγάλης ντίβας θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Θα πραγματοποιηθεί υπό μορφήν πολυήμερων εκδηλώσεων στο Ντιτρόιτ, την πόλη που η ίδια αγάπησε. Η ταφή θα γίνει στις 31 Αυγούστου στο Greater Grace Temple, όπου αναμένονται 4 000 άτομα, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος Ομπάμα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu