• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Ρούλα Κορομηλά: Αυτό είναι το «παλάτι» στη Μύκονο που αποχωρίστηκε!

Ρούλα Κορομηλά: Αυτό είναι το «παλάτι» στη Μύκονο που αποχωρίστηκε!

Τον δικό της επίγειο παράδεισο είχε χτίσει η Ρούλα Κορομηλά στη Μύκονο προκειμένου να περνά όμορφες και χαλαρές στιγμές στο αγαπημένο της νησί. Πρόκειται για μια βίλα στην περιοχή Διακόφτης, με εμβαδόν 500τ.μ.

 

Η παρουσιάστρια αγόρασε το εν λόγω εξοχικό το 2000 και μέχρι πρότινος αποτελούσε το αγαπημένο της «καταφύγιο. Για τον λόγο αυτόν η είδηση της πώλησής του έσκασε σαν «βόμβα» καθώς κανείς δεν το περίμενε.

Ο λόγος που η γνωστή παρουσιάστρια προέβη σε αυτήν την κίνηση ήταν η υψηλή φορολογία και ο ΕΝΦΙΑ που την προβλημάτιζαν ιδιαίτερα.

Ένας Έλληνας τραπεζίτης που δραστηριοποιείται στον Παναμά, είδε το συγκεκριμένο σπίτι κι ενθουσιάστηκε. Μάλιστα, της πρόσφερε 2.300.000 ευρώ προκειμένου να το κάνει δικό του, κάτι που η παρουσιάστρια δέχτηκε με ενθουσιασμό. Κάποια από τα χρήματα τα έδωσε στην τράπεζα, καθώς η βίλλα ήταν ήταν δεσμευμένη, ενώ τα υπόλοιπα τα αποταμίευσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Χάι, η Ρούλα δεν μετάνιωσε στιγμή γι’ αυτήν της την απόφαση. Ίσα ίσα που όπως τονίζει, όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση στην για την απόφαση της να το πουλήσει. Και αυτό γιατί θεώρησε πως έτσι όπως διαμορφώθηκε η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. σε συνδυασμό με την δυσβάστακτη -για όλους-φορολογία έκανε την πιο σωστή κίνηση. Απεναντίας, όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση στην Ελλάδα πιστεύει ότι έκανε την καλύτερη κίνηση.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu