• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Ρόμπι Γουίλιαμς: H άσεμνη χειρονομία του στο Μουντιάλ και η απάντησή του στις… αντιδράσεις! (Video)

Ρόμπι Γουίλιαμς: H άσεμνη χειρονομία του στο Μουντιάλ και η απάντησή του στις… αντιδράσεις! (Video)

Σάλο προκάλεσε η άσεμνη χειρονομία του Ρόμπι Γουίλιαμς κατά τη live μετάδοση της τελετής έναρξης του Μουντιάλ στη Μόσχα. Ο γνωστός ποπ σταρ θα μπορούσε να είχε βρεθεί ακόμα και στο σκαμνί του κατηγορουμένου, καθώς η κυβέρνηση Πούτιν έχει ποινικοποιήσει με αυστηρές κυρώσεις τη χρήση βωμολοχιών στην τηλεόραση.

 

Η αψυχολόγητη αυτή κίνηση του Ρόμπι Γουίλιαμς ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων με τον ίδιο να επιλέγει αρχικά τη σιωπή. Μετά από αρκετές ημέρες, πήρε την απόφαση να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο φέρθηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο, ωστόσο, η απάντησή του φαίνεται να μπερδεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα…

«Το σχέδιο ήταν να τραγουδήσω στον σωστό τόνο και να μην γκρεμοτσακιστώ. Κατά 99%, το έφερα εις πέρας. Δεν περνούσε καμία σκέψη από το κεφάλι μου. Υπάρχει ένα εμπόδιο ανάμεσα σ’ εμένα και την λογική. Τότε συμβαίνει κάτι και… πέντε λεπτά λεπτά αργότερα αναρωτιέμαι «το έκανα, έτσι δεν είναι;».

Προηγουμένως είχα σκεφτεί, ότι το σημαντικό σε αυτές τις εκδηλώσεις είναι να μην προκαλέσεις διεθνή κατακραυγή. Παρ’ όλα αυτά, έκανα ακριβώς αυτό. Μετρούσα αντίστροφα από μέσα μου. Δεν μπορώ να μου έχω εμπιστοσύνη. Το τελευταίο πράγμα που είπα στον μάνατζέρ μου πριν το περιστατικό ήταν «τι μπορεί να πάει στραβα;».

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μπορώ να προβλέψω τι πρόκειται να κάνω» ήταν η εξήγηση που έδωσε ο γνωστός καλλιτέχνης, χωρίς ωστόσο τα λόγια του να «εξηγούν» κάτι ή να βγάζουν νόημα…

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu