• Αρχική
  • Άρθρα
  • CELEBRITIES
  • Προσπαθούν να μάθουν Γεωγραφία στο My Style Rocks αλλά…: «Το Λουτράκι ανήκει στον νομό Πελοποννήσου» (βίντεο)

Προσπαθούν να μάθουν Γεωγραφία στο My Style Rocks αλλά…: «Το Λουτράκι ανήκει στον νομό Πελοποννήσου» (βίντεο)

Εκτός από τις τελευταίες τάσεις της μόδας και την ψυχαγωγία του τηλεοπτικού κοινού, το My Style Rocks αποφάσισε στο εξής να αποκτήσει κι εκπαιδευτικό χαρακτήρα κι η αρχή έγινε με το μάθημα της ελληνικής γεωγραφίας.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, μία από τις συμμετέχουσες κλήθηκε να παρουσιάσει το καθιερωμένο της concept, το οποίο είχε κι αναφορές στην καταγωγή της νεαρής διαγωνιζόμενης από την Πελοπόννησο κι από την Κρήτη.

Οι απορίες, όμως, της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχετικά με το ακριβές σημείο καταγωγής της από την Πελοπόννησο, μπέρδεψαν λιγάκι την παίκτρια, η οποία προσπαθούσε επίμονα να εξηγήσει ότι το Λουτράκι ανήκει στον… νομό Πελοποννήσου.

Μία συμπαίκτριά της που κατάλαβε το λεκτικό της «ατόπημα» (καθώς όντως το Λουτράκι ανήκει μόνο διοικητικά κι όχι γεωγραφικά στην Πελοπόννησο), προσπάθησε μάταια να τα μπαλώσει αναφέροντας (ορθώς) ότι το Λουτράκι ανήκει στον νομό Κορινθίας και κατ’ επέκταση στην Πελοπόννησο, όμως η ζημιά είχε ήδη γίνει, με αποτέλεσμα το μικρό μπέρδεμα να γίνει γρήγορα viral.

Το «επίμαχο» απόσπασμα στο 1.01 του βίντεο:

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu