• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις των πρωταγωνιστών του «Παρά Πέντε»;

Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις των πρωταγωνιστών του «Παρά Πέντε»;

Δεκατρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Γιώργος Καπουτζίδης σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό την παρέα του «Παρά Πέντε».

Οι πρωταγωνιστές φαίνονταν να περνούν καλά, τότε, σαν παρέα, ενώ πραγματοποιούσαν αρκετές κοινές εμφανίσεις, οι οποίες όμως, με το πέρας των χρόνων άρχισαν να αραιώνουν, με δημοσιεύματα να μιλούν για πολικές θερμοκρασίες στις σχέσεις των ηθοποιών, παρόλο που κατά καιρούς οι ίδιοι αρνούνταν να τα σχολιάσουν.

Η Αγγελική Λάμπρη, η «Αγγέλα» που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά, ρωτήθηκε για τις σχέσεις ανάμεσα στη Σμαράγδα Καρύδη, το Γιώργο Καπουτζίδη, τον Αργύρη Αγγέλου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την ίδια.

«Εγώ τους αγαπάω πάρα πολύ. Έχουμε περάσει υπέροχα» είπε στους δημοσιογράφους η ηθοποιός.«Έχουμε ακόμη σχέση. Είμαστε οικογένεια. Με όλους δεν γίνεται να είσαι ποτέ. Όχι, δεν είμαι με όλους. Δεν μπορεί να είναι η ζωή σου όπως ήταν τότε, που ήμασταν μέρα νύχτα μαζί». Η Αγγελική απάντησε επίσης στο αν θα ήθελε να επιστρέψει η σειρά με συνέχεια: «Πάρα πολύ θα το ήθελα να ξαναγινόταν σήμερα το Παρά Πέντε. Πρέπει να ψήσουμε τον Καπουτζίδη. Κάποια στιγμή το λέγαμε, αλλά όχι. Είναι ανένδοτος».

Πηγή: marieclaire.gr

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu