Πάολα: Αυτός είναι ο 25χρονος που της έκλεψε την καρδιά (φωτο)

Ο έρωτας με έρωτα περνάει και η Πάολα το ξέρει πολύ καλά!

Η Πάολα μετά από έξι χρόνια σχέσης με τον Μιχάλη Ποζίδη, χώρισαν και η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη ξανά, όπως αποκάλυψε το Happy Day.
Η Σταματίνα είχε αναφέρει: «Η Πάολα είναι ερωτευμένη. Έκανα κι εγώ το ρεπορτάζ μου. Αφού τελείωσε η σχέση της με τον κύριο Ποζίδη με τον οποίο ήταν πολλά χρόνια, αλλά προφανώς η σχέση έκανε τον κύκλο της και έκλεισε. Η Πάολα που δεν της αρέσει να μιλά για τα προσωπικά της, ούτε να απασχολεί για τα προσωπικά της χαμογελάει ξανά. Τους τελευταίους μήνες… Έναν; Δύο; Τρεις; Είναι με έναν άντρα, λίγο πιο μικρό από εκείνη. Αυτός πρέπει να είναι 25αρης νομίζω… κάτι τέτοιο. Είναι νεαρός τραγουδιστής και τραγουδούσαν μαζί το καλοκαίρι σε κάποιες συναυλίες που έκανε στην περιοδεία και στην Πύλη Αξιού τώρα. Είναι ερωτευμένη. Όσοι την βλέπουν και κάνουν παρέα μαζί της βλέπουν το χαμόγελο στα χείλη της, ότι είναι ερωτευμένη και χαρούμενη και εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα»!

Ποιος είναι ο νέος της έρωτας; Ο Παναγιώτης Τσαφαράς, ο 25χρονος τραγουδιστής, που εμφανίζεται μαζί της στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη και ο έρωτάς τους έχει γίνει talk of the town στη συμπρωτευούσα.

Σύμφωνα με την Espresso, oι συνεχείς μετακινήσεις τους λόγω των συναυλιών, τους έδεσαν ακόμα περισσότερο. Η καθημερινότητα, οι ήρεμες κουβέντες, το χιούμορ αλλά και το έντονο φλερτ από τον Παναγιώτη δεν άφησαν ασυγκίνητη την Πάολα. Άλλωστε το timing ήταν απόλυτα σωστό αφού εκείνη είχε μόλις χωρίσει από τον Μιχάλη Ποζίδη!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu