• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Παντρεύει σήμερα η Έλλη Στάη τον μοναχογιό της – Γοητευτική η σύζυγος του!

Παντρεύει σήμερα η Έλλη Στάη τον μοναχογιό της – Γοητευτική η σύζυγος του!

Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την οικογένεια της Έλλης Στάη. Ο Μάρκος Κατσίμης, ο μοναχογιός της σιδηράς κυρίας της δημοσιογραφίας και του Δημήτρη Κατσίμη πρόκειται να ανέβει σε λίγες ώρες τα σκαλιά της εκκλησίας με την γοητευτική Φαίη Κουτζούκου, κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Βένιας Παπαθανασοπούλου.

 

Το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα και ανυπομονεί να επισημοποιήσει τη σχέση του, παρουσία της οικογένειάς του και του στενού φιλικού κύκλου του. Φυσικά, η Έλλη Στάη είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που παντρεύει τον μοναχογιό της, με μία γοητευτική αλλά και έξυπνη γυναίκα, όπως είναι η Φαίη. Η γνωστή δημοσιογράφος είχε ενεργό ρόλο στις γαμήλιες προετοιμασίες, έχοντας πάντα ως σκοπό να είναι όλα τέλεια για μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή του γιου της.

Ο γάμος θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Καλυβίων Θορικού. Θα ακολουθήσει δεξίωση στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, ενώ στη λίστα των καλεσμένων φιγουράρουν φίλοι των μελλόνυμφων από όλον τον κόσμο και πάρα πολλά γνωστά ονόματα της κοσμικής Αθήνας, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου αλλά και η επιστήθια φίλη της Έλλης Στάη, Ελένη Κόκκαλη.

Πηγή: Tlife.gr

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu