Ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον του είχε κάνει χημικό ευνουχισμό

Ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον, Conrad Murray, έκανε εκρηκτικές αποκαλύψεις για τη σχέση του σταρ με τον πατέρα του.Ανάμεσα σε αυτές η πιο σοκαριστική ότι ο πατέρας του Τζάκσον τον είχε ευνουχίσει χημικά.

 

Ο Conrad Murray, που κατηγορήθηκε για ακούσια ανθρωποκτονία και έκανε δύο χρόνια φυλακή για τη χορήγηση υπερβολικής δόσης propofol στον Μάικλ Τζάκσον τον Ιούνιο του 2009, υποστήριξε πως ο Joe Jackson ήταν ένας από τους χειρότερους πατεράδες στην ιστορία.

«Ο Μάικλ Τζάκσον είχε εκφράσει τη σκληρότητα που βίωσε στα χέρια του πατέρα του. Το γεγονός ότι τον είχε ευνουχίσει χημικά για να διατηρήσει τη φωνή του είναι πέρα από λόγια» υποστήριξε ο Conrad Murray.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον έχει αναφερθεί στον χημικό ευνουχισμό του. Ο πρώην καρδιολόγος είχε κάνει παρόμοιους ισχυρισμούς στο βιβλίο του This Is It! το 2016.

Κατηγορούσε τον Joe Jackson πως ανάγκαζε τον Μάικλ Τζάκσον να κάνει ενέσεις ορμονών από τα 12 για να θεραπεύσει την ακμή του και να αποτρέψει την αλλαγή της φωνής του.

«Ελπίζω ο Joe Jackson να βρει λύτρωση στην κόλαση» δήλωσε ο Conrad Murray στο The Blast λίγες μέρες μετά τον θάνατό του από καρκίνο του παγκρέατος στις 27 Ιουνίου.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξη που μας δείξατε καθώς θρηνούμε τον πατέρα της οικογένειάς μας. Θρηνούμε την απώλεια του πατέρα μας και γιορτάζουμε τη ζωή ενός άντρα που θυσίασε τόσα πολλά για να μας δώσει τη ζωή και την επιτυχία που έχουμε σήμερα. Σας ευχαριστούμε που σέβεστε την ιδιωτικότητά μας αυτές τις δύσκολες ώρες» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η οικογένεια Τζάκσον.

Ο Conrad Murray βγήκε από τη φυλακή το 2013 μετά την καταδίκη του σε διετή φυλάκιση για την υπόθεση θανάτου του Μάικλ Τζάκσον. Του είχαν στερήσει την άδεια άσκησης επαγγέλματος για τρία χρόνια.

Χρόνια πριν από τον θάνατό του, ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ειλικρινής για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τον Joe. Τόσο στο ντοκιμαντέρ Martin Bashir ου 2003 «Living with Michael Jackson» όσο και στο βιβλίο «The Michael Jackson Tapes: A Tragic Icon Reveals His Soul in Intimate Conversation».

Μάικλ Τζάκσον: Τον μισούσα όταν με χτυπούσε

Όταν τον ρώτησε ο Bashir πόσο συχνά τον χτυπούσε ο Joe, ο Μάικλ Τζάκσον απάντησε πάρα πολύ. «Δεν ήταν μόνο με ζώνη. Με καλώδια και ό,τι υπήρχε γύρω» θυμήθηκε ο βασιλιάς της ποπ. Ένιωθε έντονο μίσος για τον πατέρα του τη στιγμή των ξυλοδαρμών.

«Θα σε πέταγε στον τοίχο όσο πιο δυνατά μπορούσε. Έχανε την ψυχραιμία του. Ήμουν τόσο γρήγορος που δεν μπορούσε να με πιάσει τις περισσότερες φορές. Αλλά όταν με έπιανε ήταν άσχημο. Πολύ άσχημο».

Ο Μάικλ Τζάκσον είχε πει πως ο Joe Jackson ήταν πολύ βίαιος στην παιδική του ηλικία. «Γιατί Θεέ μου; Που είναι η αγάπη; Που είναι η πατρότητα;» ήταν τα ερωτήματα που κυριαρχούσαν μέσα του.

Τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον περιέγραψαν έναν άλλο άνθρωπο μετά τον θάνατό του. «Αυτός ο άνθρωπος είναι και θα είναι πάντα ένα παράδειγμα ή καθαρή θέληση και αφοσίωση. Δεν επέλεξε το μονοπάτι που ήταν πιο εύκολο αλλά εκείνο που ήταν καλύτερο για την οικογένειά του» έγραψε ο Prince Michael.

Η 20χρονη αδερφή του Paris έγραψε ότι θα αγαπά κάθε στιγμή μαζί του μέχρι τη μέρα που θα πεθάνει. «Ειδικά τις τελευταίες μας στιγμές. Οι συμβουλές που μου έδωσες όταν ήμουν μικρό παιδί, οι ιστορίες που μοιράστηκε ο πατέρας μου για σένα. Όταν σου έλεγα ένα αστείο και σε άκουσα να γελάς για τελευταία φορά. Η καρδιά μου είναι γεμάτη ξέροντας ότι χαιρετήσαμε ο ένας τον άλλο έτσι».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu