• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Ο Νετανιάχου στο ρυθμό του «Toy» μαζί με την νικήτρια της Eurovision… (βίντεο)

Ο Νετανιάχου στο ρυθμό του «Toy» μαζί με την νικήτρια της Eurovision… (βίντεο)

Στο ρυθμό της νικήτριας της Eurovision και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμιν Νετανιάχου, καθώς η Νέτα Μπαρζιλάι τον επισκέφθηκε στην επίσημη πρωθυπουργική κατοικία και έκανε μαζί της την χαρακτηριστική κίνηση του τραγουδιού της, τον χορό της κότας!

«Τι κέφι να συναντάς την Νέτα Μπαρζιλάι στην Ιερουσαλήμ!», έγραψε στο Twitter ο Νετανιάχου μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τη νεαρή τραγουδίστρια το πρωθυπουργικό ζεύγος. «Όλοι σε αγαπάμε. Έφερες μεγάλη τιμή στη χώρα μας».

Σε βίντεο που ανήρτησε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός στο Twitter, παρουσιάζεται μαζί με την Μπαρζιλάι, να κάνουν την χαρακτηριστική κίνηση που έκανε η νικήτρια της Eurovision κατά την παρουσίαση του τραγουδιού της.

Φορώντας ένα φόρεμα σε στιλ γιαπωνέζικου κιμονό, η Νέτα Μπαρζιλάι κέρδισε το περασμένο Σάββατο, 12 Μαϊου, τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, που παρακολουθούν περισσότεροι από 200 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, ο οποίος έγινε φέτος στην Λισαβόνα.

Το τραγούδι της «Toy» ξεκινούσε με την κίνηση αυτή μίμησης του χτυπήματος των φτερών της κότας.

Χιλιάδες θαυμαστές της Μπαρζιλάι κατέκλυσαν τους δρόμους του Τελ Αβίβ, για να πανηγυρίσουν για τη νίκη της, μετά την οποία, το Ισραήλ θα είναι η χώρα που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό της Eurovision το ερχόμενο έτος.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu