Ο νέος ρόλος που η βασίλισσα Ελισάβετ ανέθεσε στη Meghan Markle

Η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται ότι τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια στη Μέγκαν Μαρκλ και αυτό είναι κάτι που μέρα με την ημέρα γίνεται όλο και πιο εμφανές. Άλλωστε, κατά τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους τόσο στο Τσέστερ όπου ταξίδεψαν μαζί, όσο και στις ιπποδρομίες του Άσκοτ, ήταν ξεκάθαρο ότι οι δυο γυναίκες έχουν αναπτύξει μεταξύ τους μεγάλη οικειότητα και ότι η μια απολαμβάνει τη συντροφιά της άλλης.

 

Αυτό έγινε εμφανές στις πρόσφατες κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις (τόσο όπου οι δύο γυναίκες φάνηκαν να έχουν μια πολύ καλή σχέση και να απολαμβάνει η μία τη συντροφιά της άλλης.

Η συμπάθεια αυτή της βασίλισσας προς τη νεαρή Δούκισσα του Σάσεξ φαίνεται ότι αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς σκοπεύει να της αναθέσει ένα από τα δικά της καθήκοντα.

Σύμφωνα με τη βρετανική Express, η βασίλισσα πρότεινε στην Markle να αναλάβει το Queen’s Young Leaders, ένα φιλανθρωπικό πρόγραμμα που ξεκίνησε η βασίλισσα για να επιβραβεύει και να στηρίζει τους νέους που επιτελούν μεγάλο έργο και ξεχωρίζουν με τη δράση τους σε διάφορους τομείς.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η Meghan θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα αυτό το καλοκαίρι.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu