Ο Άλαν Άλντα είναι «ο γηραιότερος millennial

Ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας, Άλαν Άλντα,

γνωστός από τη θρυλική τηλεοπτική σειρά MASH, είναιιδιαίτερα δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησε το podcasting.

«Με τίτλο “Clear + Vivid with Alan Alda» το podcast αφορά τις σχέσεις και την επικοινωνία στην καθημερινή μας ζωή» εξήγησε ο 82χρονος ηθοποιός.

Τα podcast είναι φωνητικά άρθρα, με τα οποία οι bloggers απαντούν σε ερωτήματα των αναγνωστών τους, παρουσιάζουν ειδησιογραφικά θέματα και συζητούν.

Ο Άλαν Άλντα δήλωσε στο Page Six ότι το project «θα είναι μεγάλη επιτυχία», ενώ ανέφερε ότι πρόβλημα αποτελεί το γεγονός ότι οι δικοί του φίλοι «δεν γνωρίζουν τι είναι podcast – ή πως να το κατεβάσουν».

Ωστόσο ο ίδιος ο Άλντα είναι τόσο καταρτισμένος τεχνολογικά, με συνέπεια οι νεαροί συνεργάτες του από την εκπομπή που παρουσιάζει να τον αποκαλούν «ο γηραιότερος millennial στον κόσμο».

Ο Άλαν Άλντα είναι παρουσιαστής σε εκπομπή του επιστημονικού περιοδικού «Scientific American» με θέμα τις εξελίξεις στους τομείς ιατρικής, της μηχανικής και χημικής μηχανικής, του σχεδιασμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, της περιβαλλοντικής επιστήμης και της θεωρητικής φυσικής.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu