• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ξεναγεί τον Έλληνα σύμβουλο του Τραμπ στη Μύκονο (Βίντεο)

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ξεναγεί τον Έλληνα σύμβουλο του Τραμπ στη Μύκονο (Βίντεο)

Ο Χρήστος Μαραφάτσος έκανε τις βόλτες του στα σοκάκια της Χώρας με τον φίλο του Νάσο Παπαργυρόπουλο Διακοπές στη Μύκονο κάνει ο Έλληνας σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, Χρήστος Μαραφάστος. Μάλιστα χρέη ξεναγού έχει αναλάβει ο πρώην παίκτης του Survivor Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ο Χρήστος Μαραφάτσος είναι οικονομολόγος και ιδρυτής του Blue Sky Capital με έδρα την Ουάσινγκτον και πριν από δύο χρόνια επελέγη από το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ, για να εκπροσωπήσει την ελληνοαμερικανική κοινότητα και, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, η απόφαση αυτή δικαίωσε τον Αμερικανό νυν πρόεδρο!

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να περπατάει στα γραφικά δρομάκια της Χώρας μαζί με τον φίλο του, ηθοποιό και πρώην Survivor Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Ο Χρήστος Μαραφάτσος το 2011 ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Business Week o τρίτος καλύτερος νέος επιχειρηματίας στην Αμερική κάτω των 25 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μέριλαντ και είναι ένα από τα τρία παιδιά μιας οικογένειας που κατάγεται από την Σπάρτη και την Χίο.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu