• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Μαρία Μπακοδήμου: Αλλάζουν τα δεδομένα στη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Μαρία Μπακοδήμου: Αλλάζουν τα δεδομένα στη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Με… ανεξέλεγκτη ταχύτητα τρέχει αυτή την εποχή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ! Η brand-new τηλεοπτική σεζόν έχει αρχίσει να πλησιάζει επικίνδυνα, με αποτέλεσμα όλα τα στελέχη των καναλιών να βρίσκονται νυχθημερόν

σε συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις. Αυτή την εποχή, αναμφισβήτητα, κορυφώνεται ο σχεδιασμός και το στήσιμο των νέων προγραμμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό έχουμε και πολλές… εκπλήξεις οι οποίες αλλάζουν όλα τα δεδομένα.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού, η Μαρία Μπακοδήμου αποχωρεί από την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»!

Αν και είχε «κλειδώσει» πως η Μαρία θα ήταν και φέτος κανονικότατα στην επιτροπή του δεύτερου κύκλου επεισοδίων μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη, τελικά όλα αλλάζουν.

Όχι, η Μαρία δυστυχώς δεν θα συμπεριλαμβάνεται στα καινούργια επεισόδια! Κι αυτό γιατί αποφασίστηκε το «Power of Love» να έρθει στους δέκτες μας φέτος νωρίτερα απ ΄ότι αρχικά είχε σχεδιαστεί.

Αποφασίστηκε το «Power of Love» να μην βγει στον αέρα από Φλεβάρη, αλλά από Οκτώβρη, πράγμα που σημαίνει, πως η γνωστή παρουσιάστρια, δεν μπορεί ταυτόχρονα να βρίσκεται και στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αλλά και στο «Power of Love».

Η Μαρία για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θ ΄αναζητήσει, λοιπόν, τα… μυστικά της αγάπης, με το κανάλι του Φαλήρου να βρίσκεται σε φάση αναζήτησης του τρίτου προσώπου της κριτικής επιτροπής για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Πηγή: tlife

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu