Κώστας Σπυρόπουλος: Δεν φαντάζεστε πώς αποκαλεί την Δήμητρα Παπαδοπούλου

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Δήμητρα Παπαδοπούλου είχαν μία καλή χημεία η οποία δεν άργησε να εξελιχθεί σε μία καλή φιλία. Ο ηθοποιός μάλιστα αυτό το καλοκαίρι θα βρίσκεται στην περιοδεία της παράστασης «Μαντάμ Σουσού».

 

Ο Κώστας Σπυρόπουλος μίλησε για την συνεργασία αυτή στην εφημερίδα Real Life και αποκάλυψε πως αποκαλεί την Δήμητρα Παπαδοπούλου στις μεταξύ τους συνομιλίες. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε:

« Ξεκινάμε περιοδεία με τη Δημητρούλα (Παπαδοπούλου), τον Μήτσο μου, έτσι όπως την αποκαλώ, αυτό που κάποτε σκεφτόμασταν και μέχρι τώρα δεν είχε γίνει. Η τύχη, η μοίρα το έφερε και είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθούμε επί σκηνής σε μια μεγάλη δουλειά, μια μεγάλη περιοδεία. Η «Μαντάμ Ιουσού» είναι μια μεγάλη στιγμή του Δημήτρη Ψαθά, που ξεκινάει το 1938 και φτάνει στο μέρες μας. Το σπουδαίο με τη Δήμητρα είναι ότι είχε το Θάρρο3, την παρρησία και τη μαγκιά να επαναπροσδιορίσει το θεατρικό.

Οι μεγάλοι συγγραφείς, και ειδικότερα αυτοί που δεν είναι στη ζωή, είναι σίγουρο ότι θέλουν… πείραγμα, με την έννοια του ότι αν ζούσαν, θα το έκαναν οι ίδιοι. Άρα, κάποιοι που είναι σημαντικοί με την πένα τους να επεμβαίνουν και να ζητούν αυτό που ζητάει ο συγγραφέας αλλά δεν φαίνεται. Η μια εποχή βρίσκει την άλλη, το παρελθόν μπορεί να βρεθεί με το παρόν πολλές φορές και με το μέλλον»

queen.gr

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu