• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Κορινθίου – Αϊβάζης: Για πρώτη φορά η κόρη τους σε τηλεοπτική εκπομπή! (Video)

Κορινθίου – Αϊβάζης: Για πρώτη φορά η κόρη τους σε τηλεοπτική εκπομπή! (Video)

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη “Celebrity travel” και μάλιστα, όχι μόνοι αλλά με την κόρη τους της οποίας το πρόσωπο αποκάλυψαν για πρώτη φορά, μπροστά στον τηλεοπτικό φακό. Άλλωστε, σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε με τον σύζυγό της να σταματήσουν να την κρύβουν από την κάμερα.

 

«Αυτό είναι μία τεράστια συζήτηση. Όταν ήρθε η Ισμήνη στον κόσμο, είχαμε αποφασίσει με τον Γιάννη ότι θα την προστατέψουμε. Όταν άρχιζε να καταλαβαίνει, την ενοχλούσαν οι φωτογραφίες, ο κόσμος που την περιτριγύριζε και δεν τους ήξερε, οπότε ρητά συνεχίσαμε να την προστατεύουμε. Όλο αυτό κρατήθηκε μέχρι πρότινος, φαντάσου ότι την προστατεύουμε τόσο που δεν βλέπει δουλειές ούτε δικές μου ούτε του Γιάννη, δεν διαβάζει συνεντεύξεις μας. Το παιδί, όμως, μεγάλωσε και από πέρσι ξεκίνησε να βλέπει τηλεόραση. Σιγά σιγά, λοιπόν, άρχισε να μας λέει «γιατί να κρύβομαι;», «γιατί να βγαίνω θολή;», «γιατί ντρέπεστε;».

Μας χτύπαγαν καμπανάκια και δεν θέλαμε να νιώθουμε ότι όλο αυτό είναι μορφή απόρριψης. Οπότε, με ιδιαίτερη συζήτηση της εξηγήσαμε τους λόγους που είχαμε αυτή τη στάση. Φέτος, όμως μας το έλεγε πολύ έντονα, την ενοχλούσε, οπότε, όταν μας έκαναν την πρόταση για την εκπομπή του ΑΝΤ1, της δείξαμε πλάνα και της είπαμε ότι θα πάμε στο Μαρόκο για τα γυρίσματα. Μας είπε ότι θα έρθει μόνο αν φανεί. Κι έτσι φάνηκε», είχε πει χαρακτηριστικά στο περιοδικό Tv Kous Kous.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu