• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • «Καλημέρα Ελλάδα»: Ποιος συνεργάτης της εκπομπής επέστρεψε μετά από χρόνια (Video)

«Καλημέρα Ελλάδα»: Ποιος συνεργάτης της εκπομπής επέστρεψε μετά από χρόνια (Video)

Την πρώτη «καλημέρα» της τηλεοπτικής σεζόν είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στους τηλεθεατές το πρωί της Δευτέρας με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» να ξεκινά μια ώρα νωρίτερα από το συνηθισμένο.

 Ο δημοσιογράφος αφού καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, ενημέρωσε και για μια προσθήκη στην εκπομπή. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια επιστροφή καθώς η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου ήταν και παλαιότερα στην εκπομπή.

«Καλημέρα Ελλάδα! Φιλαράκια καλημέρα σας! Και πάλι μαζί για να ξεκινήσουμε μια καινούρια τηλεοπτική χρονιά γεμάτη από εκλογές, υποσχέσεις… Δεσμευόμαστε ότι οι μοναδικοί που δεν θα δώσουμε υποσχέσεις είμαστε εμείς. Θα παρακολουθήσουμε την επικαιρότητα και δεν θα βάλουμε μυαλό γιατί θα διατηρήσουμε ίσες αποστάσεις από όλα τα κέντρα εξουσίας και θα χτυπήσουμε σαν το χταπόδι όποιον δεν δίνει απαντήσεις.

Ξεκινήσαμε πιο νωρίς γιατί… είναι δυνατόν να λες Καλημέρα Ελλάδα και να ξεκινάς μια ώρα μετά από την ώρα που ξεκινάει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου;

Ωστόσο, στην εκπομπή έχουμε και μια επιστροφή, μετά από απουσία μερικών ετών. Η γνωστή δημοσιογράφος, πάντα έγκυρη και πάντα γοητευτική, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, γύρισε στα παλιά της λημέρια και θα την βλέπουμε καθημερινά στις ζωντανές συνδέσεις από τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με νέα παιδιά αλλά και με φίλες από τα παλιά. Ποιος δεν θυμάται την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου από τη Θεσσαλονίκη;» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης κατά την έναρξη της εκπομπής του.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu