• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Η σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον τον έδιωξε λόγω… εξωσυζυγικής σχέσης

Η σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον τον έδιωξε λόγω… εξωσυζυγικής σχέσης

Είναι η τρίτη φορά που πρώην υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας χωρίζει με τη σύζυγό του

λόγω των ερωτικών του περιπετειών, όμως η κόρη του υποστηρίζει ότι θα είναι και η τελευταία, καθώς η σύζυγός του είναι αποφασισμένη να μη τον δεχτεί πίσω.

Μια ερωτική περιπέτεια του Μπόρις Τζόνσον είναι πιθανόν να θέσει σε κίνδυνο τη συνέχιση της πολιτικής του καριέρας.

Ο γάμος του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Βρετανίας περνάει μια ακόμη δύσκολη φάση καθώς η σύζυγός του Μαρίνα, φέρεται να τον χώρισε λόγω μιας εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσε ο Τζόνσον.

Η πρώτη φορά που η ερωτικές περιπέτειες του Τζόνσον είχαν θέσει σε κίνδυνο τον γάμο του ήταν το 2004, όταν αποκαλύφθηκε μια εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε για 4 χρόνια. Στη συνέχεια, το 2010, το ζεύγος Τζόνσον χώρισε και πάλι όταν υπήρξαν υπόνοιες ότι ο Τζόνσον είχε κάνει παιδί με μια άλλη γυναίκα. Ωστόσο και τις δύο φορές η Μαρίνα Τζόνσον δέχτηκε πίσω τον βρετανό πολιτικό.

Παρόλα αυτά, είναι πιθανό η τελευταία του σχέση να αποτελέσει τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς η κόρη του Τζόνσον, Λάρα, δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι η μητέρα της «αποκλείεται να τον ξαναδεχτεί πίσω».

Το ζευγάρι φέρεται να χώρισε περίπου την ίδια περίοδο που ο Τζόνσον παραιτήθηκε από υπουργός Εξωτερικών.

Ωστόσο ο χωρισμό είναι πιθανό να ζημιώσει πολιτικά τον Τζόνσον, καθώς η σύζυγός του Μαρίνα ήταν και μια από τις στενότερες πολιτικές του συμβούλους.

Ένα διαζύγιο θα μπορούσε να καταστρέψει τις βλέψεις του Τζόνσον να γίνει ο επόμενος ηγέτης των Συντηρητικών προκαλώντας τη σημερινή πρωθυπουργό Τερέζα Μέι σε μια εσωκομματική μάχη.

Ο Τζόνσον είναι ένας από τους σφοδρότερους επικριτές της στάσης της Μέι για το Brexit.

Από Sputnik

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu