• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Η Σοφία Βόσσου ξεκαθαρίζει: Ο Μικρούτσικος, η Τσιντικίδου και τα «σκουπίδια» (Video)

Η Σοφία Βόσσου ξεκαθαρίζει: Ο Μικρούτσικος, η Τσιντικίδου και τα «σκουπίδια» (Video)

Για την κόντρα μεταξύ του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Μαρίνας Τσιντικίδου μίλησε η Σοφία Βόσσου, εξηγώντας τον λόγο που «ενεπλάκη» σε αυτήν την αντιπαράθεση αλλά και τι εννοούσε ακριβώς με τα λόγια που χρησιμοποίησε.

Αρχικά, η πρώην σύζυγος του γνωστού παρουσιαστή υποστήριξε ότι δεν μπορεί να μην τοποθετείται όταν νιώθει ότι αδικούν τον Αντρέα Μικρούτσικο.

Αναφορικά με την έκφραση «σκουπίδι» που χρησιμοποίησε, ξεκαθάρισε ότι η λέξη αυτή δεν απευθυνόταν στην πρώην Σταρ Ελλάς.

«Δεν νομίζω ότι ο Ανδρέας έκανε ποτέ bullying σε κανέναν άνθρωπο. Τώρα, η Μαρίνα μπορεί στο μυαλό της να το έχει έτσι. Εγώ όμως πιστεύω ότι δεν ήταν έτσι και όφειλα να το καταθέσω. Όταν λένε κάτι άδικο για τον Ανδρέα στεναχωριέμαι.» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας:

«Δεν εννοούσα τη Μαρίνα όταν είπα «σκουπίδια». Αν εννοούσα τη Μαρίνα, θα έλεγα «σκουπίδι». Εννοούσα όλο αυτό το μπάχαλο που γίνεται γενικώς, το σκουπιδομάνι του να λέμε και να κουτσομπολεύουμε. Άμα θέλει ας κινηθεί νομικά. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ δεν έχω βρίσει κανέναν. Εγώ κατέθεσα την άποψη μου σαν άνθρωπος του Ανδρέα που ήξερε εκείνη την περίοδο ακριβώς τι γίνεται.»

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu