Η νέα θεωρία για «Τα Φιλαράκια» που συζητούν σε όλα τα social media (βίντεο)

Το διάσημο sitcom αποκτά συνεχώς νέες γενιές θεατών, από τις οποίες προκύπτουν συνέχεια νέες παρατηρήσεις για τους χαρακτήρες και την πλοκή

 (πώς κατάφερναν όλοι αυτοί οι άνθρωποι με τις χαμηλόμισθες δουλειές να μένουν σε τέτοια διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη;) αλλά και νέα fan theories.

Μία από αυτές πυροδοτήθηκε από τη συγγραφέα και κωμικό Emily Heller, η οποία εξάπλωσε μια σειρά από αντιπαραθέσεις στο internet με τη διχαστική της θεωρία.

Η Heller συνειδητοποίησε οτι αν η Monica και ο Ross δεν ήταν αδέρφια, όλοι θα έπαιρναν το μέρος της Carol στο διαζύγιο. Παρόλο που μετά προσπάθησε αρκετά να εξηγήσει ότι αυτό δεν ήταν τόσο προσβολή στον Ross, όσο κομπλιμέντο στην Carol, η Heller τροφοδότησε τους fans της σειράς με το υλικό που χρειαζόντουσαν για να βγάλουν την αντιπάθειά τους προς τον χαρακτήρα του.

Πολλοί από τους σχολιαστές του tweet παραδέχοναι ότι διαχρονικά πίστευαν οτι ο Ross δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο γκρουπ, ενώ υπάρχουν και αυτοί που δεν μπορούν να φανταστούν τη σειρά χωρίς αυτόν.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu