• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Η Φίμπι Φάιλο, θα είναι ομιλήτρια στο ετήσιο συμπόσιο, τέχνης και αρχιτεκτονικής

Η Φίμπι Φάιλο, θα είναι ομιλήτρια στο ετήσιο συμπόσιο, τέχνης και αρχιτεκτονικής

Το Engadin Art Talks, ετήσιο συμπόσιο τέχνης και αρχιτεκτονικής ανακοίνωσε ότι η πρώην επικεφαλής δημιουργικού του οίκου Celine, Φίμπι Φάιλο θα είναι μεταξύ των ομιλητών.

Το συμπόσιο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο χιονοδρομικό κέντρο Zuoz των Άλπεων στο Engadin στις 26 και 27 Ιανουαρίου, χαρακτηρίζεται ως «ολιστική εμπειρία για τους επισκέπτες». Εμπειρογνώμονες από τα πεδία της τέχνης, του ντιζάιν, του κινηματογράφου, της αρχιτεκτονικής, της επιστήμης και της λογοτεχνίας θα συναντηθούν για να συζητήσουν το φετινό θέμα «Πώς η βαρύτητα και η χάρη καθορίζουν τη σημερινή ζωή στην ψηφιακή εποχή;».

Η Φάιλο, η οποία γενικά αποφεύγει τη δημοσιότητα, θα είναι ομιλήτρια στην ετήσια συνάντηση και θα συμμετάσχει σε συζήτηση, στην οποία παίρνουν επίσης μέρος ο στενός συνεργάτης της, Γιούργκεν Τέλερ, ο οποίος έχει φωτογραφήσει τις περισσότερες διαφημιστικές καμπάνιες του οίκου Celine, η χορογράφος Σεσίλια Μπενγκολέα, ο συνθέτης Άντονι Μουρ, οι αρχιτέκτονες Άρνο Μπραντλχούμπερ και Σμίλιαν Ράντιτς και η καλλιτέχνης Λένα Χένκε, σύμφωνα με το Vogue.

Φέτος στο συμπόσιο θα διερευνηθούν δύο αντιφατικές δυνάμεις, η βαρύτητα και η χάρη.

Από τη μία πλευρά, η ιδέα της μάζας και της βαρύτητας, και όλη η δύναμη που μας έλκει προς τη Γη και από την άλλη, η ανάλαφρη ρευστότητα της χάρης και της κομψότητας, που φέρνουν στο προσκήνιο τη θετική ορμή της ομορφιάς, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Από τον Μάρτιο του 2018, όταν η Φάιλο παρουσίασε την τελευταία της συλλογή για τον οίκο Celine, για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018 έχει επικεντρωθεί στην ιδιωτική της ζωή.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu