• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Η ερώτηση για τον Μπιλ Κλίντον που εκνεύρισε τη Μόνικα Λεβίνσκι!

Η ερώτηση για τον Μπιλ Κλίντον που εκνεύρισε τη Μόνικα Λεβίνσκι!

Η Μόνικα Λεβίνσκι διέκοψε συνέντευξή της στο Ισραήλ και αποχώρησε από τη σκηνή όταν της υπεβλήθη μια «εκτός ορίων» ερώτηση για τη σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον.

 

Η Λεβίνσκι, η σχέση της οποίας με τον Κλίντον όταν έκανε την πρακτική της στον Λευκό Οίκο τη δεκαετία του 1990 σχεδόν οδήγησε στην αποπομπή του, παραχώρησε συνέντευξη σε Ισραηλινή δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στην Ιερουσαλήμ χθες Δευτέρα, στην οποία η 45χρονη ακτιβίστρια κατά του μπούλινγκ μίλησε για τους κινδύνους των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Απότομα σηκώθηκε από την καρέκλα της και αποχώρησε από τη σκηνή μετά την πρώτη ερώτηση που της απηύθυνε η δημοσιογράφος, αν περιμένει ακόμη μία συγγνώμη από τον Μπιλ Κλίντον.

«Λυπάμαι πολύ. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό», είπε η Λουίνσκι προτού αποχωρήσει.

 

Ο ίδιος ο Μπιλ Κλίντον σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC τον Ιούνιο όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τη Λεβίνσκι, απάντησε: «Όχι. Δεν της έχω μιλήσει ποτέ, αλλά δήλωσα δημοσίως περισσότερες από μία φορές ότι λυπάμαι».

Η Λεβίνσκι εξήγησε στον λογαριασμό της στο Twitter τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από τη συνέντευξη. «Υπήρχαν σαφείς παράμετροι για το τι θα συζητηθεί και τι όχι. Στην πραγματικότητα η δημοσιογράφος μου είχε θέσει την ίδια ερώτηση την προηγουμένη, όταν συναντηθήκαμε. Τότε είχα πει ότι είναι εκτός ορίων. Έφυγα διότι τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ οι γυναίκες να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και να μην επιτρέπουν σε άλλους να ελέγχουν το αφήγημά τους».

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu