• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Η ανάκριση του Δώρου στην Αθηνά και ο λόγος που την θαυμάζει! (Bίντεο)

Η ανάκριση του Δώρου στην Αθηνά και ο λόγος που την θαυμάζει! (Bίντεο)

Ο Δώρος Παναγίδης είναι μέλος της καλοκαιρινής τηλεοπτικής παρέας του Epsilon, Splash και σήμερα η σύντροφός του, Αθηνά Χρυσαντίδου με την οποία γνωρίστηκαν στο ριάλιτι σχέσεων του ΣΚΑΪ «Power of Love», βρέθηκε μαζί του στο πλατό.

 

Εκείνος ξεκίνησε να ανακρίνει την Αθηνά Χρυσαντίδου, αλλά δεν ήταν έτοιμη για τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Ο Δώρος ρώτησε την Αθηνά: «Για πες μας ρε Αθηνά, όλα αυτά που βλέπαμε μέσα στο παιχνίδι ήταν αλήθεια;»! «Έχω πάθει σοκ! Δεν έχω έρθει έτοιμη κύριε Παναγίδη… Νιώσαμε κύριε Δώρο, νιώσαμε. Είμαι εδώ επειδή θέλω και όχι επειδή πρέπει…».

Ο ίδιος θέλησε να πει κάτι on air για την Αθηνά, το οποίο ένιωθε ότι της το χρωστούσε:

«Θέλω να πω κάτι τώρα που είμαστε live, που το χρωστώ στην Αθηνά, είναι μόνον 20 χρονών και τη θαυμάζω γιατί μπορεί να διαχειρίζεται τα πράγματα εκπληκτικά για την ηλικία της. Όλα! Έχει περάσει και «πόλεμο» από το παιχνίδι. Εγώ αν ήμουν στην ηλικία της και τη θέση της θα τρελαινόμουν νομίζω. της το χρωστάω αυτό. Ότι τη θαυμάζω», ανέφερε ο Δώρος Παναγίδης, ενώ η Αθηνά απάντησε:

«Εννοείται ότι στο παιχνίδι αν δεν είχα τον Δώρο. Αν δεν είχα μια στήριξη, όπως ήταν για εμένα αυτός ο άνθρωπος, δεν νομίζω να τα είχα καταφέρει».

Η Αθηνά Χρυσαντίδου αποκάλυψε ακόμα και την πιο δύσκολη στιγμή της στο παιχνίδι: «Ήταν ένα Gala, που ήταν δύο ψηφοφορίες και θετική και αρνητική και βγήκα πρώτη και στις δύο. Ένιωσα μια αμηχανία. Δεν με πείραξε. Δεν με πειράζει τίποτα στη ζωή. Θέλω να είμαι καλά και να είναι καλά και οι άνθρωποι που αγαπώ».

Δείτε το βίντεο:

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu