Η άγνωστη εγκυμοσύνη της τηλεοπτικής «Φοίβης» στα Φιλαράκια

Όσοι φανατικοί της σειράς τα «Φιλαράκια» θα θυμάστε τα επεισόδια, όπου η «Φοίβη» ήταν έγκυος ως παρένθετη μητέρα στα τρίδυμα παιδιά του αδελφού της και της συντρόφου του. Κι, όμως, η Λίζα Κόντροου ήταν και στην πραγματικότητα έγκυος.

 

Μάλιστα, η εγκυμοσύνη της άλλαξε το σενάριο της σειράς, που προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα. Κι επειδή, η «Φοίβη» ήταν θεοπάλαβη και ανατρεπτική, το στόρι δεν απείχε από τον τηλεοπτικό χαρακτήρα. Έτσι, η τηλεοπτική ηρωίδα αποφάσισε να φέρει στον κόσμο τα παιδιά του αδελφού της, με τη μέθοδο της παρένθετης μητέρας.

Να σημειώσουμε ότι η εγκυμοσύνη ήταν πριν 20 χρόνια, μία εποχή που η παρένθετη μητρότητα, δεν είχε την ίδια απήχηση με σήμερα. Οπότε, ήταν μία ανατρεπτική ιδέα, την οποία η ηθοποιός, όπως εξομολογείται στο People.com, την απόλαυσε. Και με συγκίνηση, θυμάται εκείνη την περίοδο, που ήταν έγκυος στον γιο της, Τζούλιαν (μάλιστα το όνομά του το βρήκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων) σε μία ωραία εποχή για την ίδια και σε μία από τις καλύτερες συνεργασίες, που έχει κάνει, ποτέ στην καριέρα της.

Να υπενθυμίσουμε ότι έγκυος στην τελευταία σεζόν της σειράς ήταν και η Κόρτνεϊ Κοξ. Και μπορεί στην περίπτωση της Κόντροου να προσάρμοσαν το σενάριο στην εγκυμοσύνη, δε συνέβη το ίδιο με την Κοξ, αφού η τηλεοπτική «Μόνικα» και ο «Τσάντλερ» δε μπορούσαν να αποκτήσουν παιδί, και ήδη είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες υιοθεσίας. Οπότε, μία εγκυμοσύνη και στην τιβί, δεν θα κολλούσε με το σενάριο. Πάντως, στο τελευταίο επεισόδιο, που είναι μαζεμένα όλα τα «Φιλαράκια», η φουσκωμένη κοιλιά της ηθοποιού ξεχωρίζει, κάτω από την φαρδιά μπλούζα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu