• Αρχική
  • Άρθρα
  • CELEBRITIES
  • GNTM: «Καψόνι» σε παίκτρια – Την έκοψαν και μετά την…έψαχναν για να την περάσουν (βίντεο)

GNTM: «Καψόνι» σε παίκτρια – Την έκοψαν και μετά την…έψαχναν για να την περάσουν (βίντεο)

Απίστευτο «καψόνι» σε παίκτρια του Next Top Model από τους κριτές.Αφου την έκοψαν μετά αποφάσισαν να την περάσουν.

Αναποφάσιστοι στάθηκαν οι κριτές του Next Top Model και κυρίως ο Αγγελος Μπράτης σχετικά με μία παίκτρια που τους έκανε καλή εντύπωση, αλλά δεν τους ξετρέλανε κιόλας.

Συγκεκριμένα, ο Αγγελος Μπράτης της ξεκαθάρισε πως ήταν πολύ καλή στις δοκιμασίες και τα έκανε όλα σωστά, αλλά δεν είναι ένα κορίτσι που θα θυμάται μετά.

«Θα σου πω ποιο είναι το πρόβλημα με σένα, Έλενα. Τα κάνεις όλα σωστά, κάνεις αυτά που σου λένε, αλλά δεν ξεχωρίζεις. Θέλω ένα κορίτσι που να ξεχωρίζει. Που να με κάνει να το θυμάμαι για πάντα» είπε ο κ. Μπράτης στην Έλενα και της ανακοίνωσε ότι δεν περνάει στην επόμενη φάση.

Ωστόσο ο Αγγελος Μπράτης όσο περνούσε η ώρα, μετάνιωνε όλο και περισσότερο την στιγμή που είπε στην Έλενα πως δεν περνά στο σπίτι του Next Top Model.

Έτσι δεν μπόρεσε παρά να εκφράσει και στους υπόλοιπους κριτές τον προβληματισμό του.

«Παιδιά έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος. Η Ελενα που άνοιξε την επίδειξη… δεν έπρεπε να την κόψουμε», είπε στους υπόλοιπους κριτές.

Έτσι ο Αγγελος Μπράτης αποφάσισε να βγει έξω και να ψάξει την Έλενα, ώστε να της ανακοινώσει πως τελικά της αξίζει να βρεθεί μέσα στο σπίτι.

«Ελενα άλλαξα γνώμη, η αλήθεια είναι πως είσαι ένα κορίτσι που θυμάμαι», ανέφερε ο κριτής, λέγοντας μάλιστα πως όσο την κοιτάζει γίνεται ακόμη πιο σίγουρος για την επιλογή του.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu