• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Φαίη Σκορδά: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και το μήνυμα για τη νέα σεζόν (Video)

Φαίη Σκορδά: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και το μήνυμα για τη νέα σεζόν (Video)

Για ακόμη μια χρονιά, η Φαίη Σκορδά θα καλημερίζει το κοινό του ΑΝΤ1 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» που πλέον, αποτελείται από νέα ομάδα.

 

Η φωτογράφιση για τη νέα τηλεοπτική σεζόν πραγματοποιήθηκε με τη Φαίη να μοιράζεται τα σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Κάθε χρόνο , με τη φωτογράφηση ξεκινά μια νέα χρονιά.. Και φέτος μαζί … Όσα χρόνια κ αν περάσουν το πάθος κ η αγάπη για τη δουλειά μου δεν φεύγουν ποτέ… Μου λείψατε.. Επίσης ξεκινάει το χτυποκάρδι…

Για ακόμα μια φορά στην πρεμιέρα θα έχω πολύ άγχος κ το ξέρω ήδη ..

Όπως επίσης ξέρω ότι μαγικά θα μου φύγει την επόμενη μέρα .. Και μετά θα είναι σαν να είμαι στο σπίτι μου , όπως κάθε χρόνο… Ξεκινάμε στις 17 .. Άρα το βραδυ στις 16 , οι παλιές φίλες μου ξέρετε ότι δεν θα μπορώ να κοιμηθώ από την αγωνία και θα μιλάμε από εδώ κ στο Twitter… Αυτά… Σας φιλώ γλυκά ή καλύτερα… Φιλί!» έγραψε η παρουσιάστρια, δημοσιεύοντας ένα βίντεο όπου γίνεται ολοφάνερη η αλλαγή στην εμφάνισή της και συγκεκριμένα το νέο look στα μαλλιά της.

Ξεκινήσαμε… Κάθε χρονο , με τη φωτογράφηση ξεκινά μια νέα χρονια.. Και φέτος μαζί … Όσα χρόνια κ αν περάσουν το πάθος κ η αγάπη για τη δουλειά μου δεν φευγουν ποτε… Μου λείψατε.. Επίσης ξεκινάει το χτυποκάρδι… Για ακόμα μια φορά στην πρεμιέρα θα έχω πολυ άγχος κ το ξερω ήδη .. Όπως επίσης ξερω ότι μαγικά θα μου φύγει την επόμενη μέρα .. Και μετά θα είναι σαν να είμαι στο σπίτι μου , όπως κάθε χρονο… Ξεκινάμε στις 17 .. Άρα το βραδυ στις 16 , οι παλιές φιλες μου ξέρετε ότι δεν θα μπορω να κοιμηθώ απο την αγωνία και θα μιλάμε από εδω κ στο Twitter… Αυτά… Σας φιλώ γλυκα ή καλύτερα Φιλι💖

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu