Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κ.Βασάλο: «Είσαι ότι ονειρεύτηκα»

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Γνωρίστηκαν μέσα στο Survivor και μόλις τελείωσε το παιχνίδι έγιναν ζευγάρι.

«Συνέχεια μας ρωτούν πότε θα παντρευτούμε και πότε θα κάνω παιδί. Δεν με πιέζει, ίσα-ίσα που έχω πει ότι εγώ θέλω να κάνω οικογένεια. Νομίζω ότι αυτός είναι ο σκοπός μου σε αυτή τη ζωή. Θέλω να γίνω μητέρα και να φέρω στον κόσμο ένα παιδί.

Είμαι μόλις 31, δεν με πήραν τα χρόνια. Θέλω να γίνω μητέρα, και οι γονείς μου να γίνουν παππούδες. Αλλά δεν πρόκειται να προγραμματίσω κάτι! Θέλουμε να ζήσουμε ως ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο, να χαρούμε τη σχέση μας και ό,τι είναι να γίνει, θα το δείξει το μέλλον», είπε σε συνέντευξή της στο Down Town η Ευρυδίκη.

Σήμερα, ο Κωσνταντίνος Βασάλος έχει τα γενέθλια του και η αθλητικογράφος του ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά με μια κοινή τους φωτογραφία.

«Κάθε χρόνος της ζωής σου να είναι τόσο λαμπερός όσο το φως στα μάτια σου. Είσαι ό,τι ονειρεύτηκα… Χρόνια πολλά αγάπη μου! #birthdayboy #love», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πάντως και ο Βασάλος τρέφει ανάλογα συναισθήματα καθώς πριν από λίγες μέρες είχε πει πώς στην Ευρυδίκη βλέπει τη μητέρα των παιδιών το

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu