• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Εξελίξεις και ανατροπές στον ΑΝΤ1 με Λιάγκα και Αρναούτογλου (Video)

Εξελίξεις και ανατροπές στον ΑΝΤ1 με Λιάγκα και Αρναούτογλου (Video)

Πολλές εξελίξεις και ανατροπές όσον αφορά στα πρόσωπα του ΑΝΤ1 και τις εκπομπές που θα αναλάβουν, αναμένεται να δούμε τους επόμενους μήνες. Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι οι δύο

παρουσιαστές που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο με τι πρότζεκτ θα επιστρέψουν στις οθόνες μας το φθινόπωρο. Στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, ο Νίκος Γεωργιάδης έκανε κάποιες παρασκηνιακές αποκαλύψεις:

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο πιο υψηλά αμειβόμενος παρουσιαστής του ΑΝΤ1. Είχε κάνει ένα πάρα πολύ ισχυρό συμβόλαιο που δεν σπάει εύκολα. Έτσι, κάνει διακοπές διαρκείας χωρίς να ξέρει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν. Έρχεται, λοιπόν, μια είδηση που λέει το εξής: Ο ΑΝΤ1 θέλει να ενεργοποιήσει ξανά την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να έχει εκπλήξεις. Η Μαρία Μπεκατώρου έχει δηλώσει ότι της είναι υπέρ αρκετό το Still Standing που συνεχίζεται και δεν είναι πολύ θετική στο να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Υπάρχει περίπτωση να έρθει ένα πρόσωπο έκπληξη, το οποίο το έχουμε δει στη βραδινή ζώνη.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu