• Αρχική
  • LIFE
  • CELEBRITIES
  • Έκλεισε ο τελικός του Survivor 2 μετά την αποχώρηση του Νικόλα Αγόρου (βιντεο)

Έκλεισε ο τελικός του Survivor 2 μετά την αποχώρηση του Νικόλα Αγόρου (βιντεο)

Δύο παίκτες πολύ δυνατοί ο Νικόλας Αγόρου και ο Ηλίας Γκότσης έφτασαν μέχρι τους έξι του Survivor 2, όμως το παιχνίδι διαμορφώθηκε έτσι ώστε οι δυο εναπομείναντες παίκτες των Μαχητών να είναι μαζί υποψήφιοι προς αποχώρηση.

 

Με βάση την 48ωρη ψηφοφορία, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης πως από το Survivor 2 αποχωρεί ο Νικόλας Αγόρου.

Χθες το Survivor 2 έδωσε και ένα αυτοκίνητο.

Η Κατερίνα και ο Ηλίας βρέθηκαν και πάλι στην τελική φάση της αναμέτρησης και νικήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα η οποία κέρδισε και το αυτοκίνητο .

Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερος και διεξήχθηκε σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση οι παίκτες έπρεπε να βρουν τι απάντησαν οι μαμάδες τους σε ερωτήσεις που αφορούσαν στους ίδιους.

Οι πρώτοι τέσσερις που βρήκαν πέντε σωστές απαντήσεις πέρασαν στον επόμενο γύρο. Αποκλείστηκαν ο Χάρης και η Βιργινία.

Στη δεύτερη φάση οι παίκτες ανα δύο προσπάθησαν να υπολογίσουν το χρόνο των 90 δευτερολέπτων με τον Σάκη να προσπαθεί να τους αποσυντονίσει. Ηλίας και Κατερίνα έμειναν στον τελικό και η Κατερίνα κέρδισε το αυτοκίνητο.

Ένας νέος αγώνας Ασυλίας έρχεται την Κυριακή. Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και όλοι περιμένουν την τελική τετράδα που θα ταξιδέψει για την Αθήνα. Ήδη ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε.

Η ημερομηνία του τελικού έκλεισε και είναι η Παρασκευή 13 Ιουλίου. Η μέρα του μεγάλου τελικού του Survivor και η στιγμή που θα ανακηρυχθεί ο παίκτης που θα κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu